Posebne ponudbe
Kariera

Kariera

Naše kontejnerje je kot fleksibilno prostorsko rešitev s prihodnostjo moč najti na vseh kontinentih. So večstransko uporabni in povsod jih je možno postaviti na preprost in hiter način.

Kaj je potrebno za to? Inovacijskih duh na področju razvoja proizvodov, zanesljivost naših logistikov in veselje do dela naših strokovnjakov v podjetju in na terenu. Šele brezhibna usklajenost visoko motivirane skupine lahko iz inovativnih idej oblikuje popolne prostorske rešitve.

Ali tudi vi želite postati člen te močne verige? In imate potrebne kvalifikacije? Potem vam ponujamo varnost, zanimive perspektive in prostor za vaš osebni razvoj in načrtovanje kariere. 

Join the Winner!

Zakaj CONTAINEX?

Zakaj CONTAINEX?

Ker je kul biti del uspešne skupine in skupaj na noge postavljati številne izvrstne projekte. Vse od nogometnega evropskega prvenstva pa do olimpijskih iger.


KONTEJNER - izdelek s prihodnostjo

KONTEJNER - izdelek s prihodnostjo

Kontejner je preprosto vsestranski, pravi mojster preoblikovanja in vsestransko orodje za ustvarjanje novega prostora. Pri nas celo v skladu z najstrožjimi okoljevarstvenimi standardi in standardi kakovosti!


Filozofija podjetja

Filozofija podjetja

Kooperativen slog vodenja z družebno odgovornostjo spodbuja talente in lasten razvoj.


Poklicni profili

Poklicni profili

Usposobljeni sodelavci zagotavljajo s svojimi različnimi sposobnostmi nenehno rast podjetja CONTAINEX.


Pripravniški program

Pripravniški program

Vsak zmagovalec je nekoč moral storiti prvi korak. Pri nas se vaša poklicna pot začne s pripravniškim programom "Train the Winner".


Razvoj & perspektive

Razvoj & perspektive

Z izobraževanjem in nadaljnjim usposabljanjem, kakor tudi načrtovanim spodbujanjem vaših močnih točk vam omogočamo nenehen in trajnosten razvoj vaše poklicne poti.


Plačilni sistem in koristi

Plačilni sistem in koristi

Dober delodajalec zna ceniti trud: sistem premij, sistem prvenstev LKW WALTER in druge nagrade spodbujajo naše sodelavce k učinkovitosti.


Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Ali se skupaj z nami želite podati na pot rasti? Tukaj najdete trenutno razpisana prosta mesta.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi