Posebne ponudbe
CONTAINEX  - Filozofija podjetja

Filozofija podjetja

Kooperativni slog vodenja in velika mera lastne odgovornosti

Prepričani smo, da človek v svojem gospodarskem udejstvovanju išče smisel in nalogo, ki mu omogoča, da razvija svojo osebnost.

Znameniti avstrijski nevrolog in psihiater Viktor E. Frankl je to izrazil z naslednjimi besedami:

"Ni odvisno od samega poklica, temveč od nas, če se bo tisto osebno in specifično, kar odlikuje edinstvenost naše eksistence, pri delu uveljavilo in tako življenje naredilo smiselno ali ne."

(Skupina WALTER GROUP podpira center Viktor Frankl na Dunaju in sicer vse od ustanovitve v letu 2004. Spodbuja širjenje nauka in razmišljanja Viktorja Frankla.)

 
Podlaga filozofije našega podjetja je v korporativnem stilu vodenja in velikem zaupanju v naše sodelavke in sodelavce. Ti delujejo na nek način kot podjetniki, z veliko mero lastne odgovornosti.

Dajemo tudi velik pomen družinskemu čutu in dolgoročnim odnosom z našimi sodelavkami in sodelavci. Socialna odgovornost je eden izmed bistvenih elementov za trajnosten uspeh podjetja.

 

Kulturna raznolikost in družbena zavzetost

CONTAINEX si prizadeva, da bi iz vseh evropskih držav privabil najboljše talente za podjetje. Pozdravljamo njihovo kulturno raznolikost in spodbujamo veliko aktivnosti za vzdrževanje družbenih stikov. Zagovarjamo zdrav način življenja in podpiramo športne in fitness aktivnosti naših sodelavk in sodelavcev.

Poleg tega CONTAINEX ponuja vsem sodelavkam in sodelavcem, kakor tudi poslovnim partnerjem, varnost zdravega, finančno močnega zasebnega podjetja.

Našim strankam želimo zagotoviti kakovostne storitve v sozvočju z naravo in okoljem ter prispevati k trajnostni gospodarski blaginji in družbeni koheziji.

^ - Top
GREEN technology
Vaše prednosti
  • Več kot 30 let izkušenj
  • Osebno svetovanje na lokaciji
  • Hitra dobava/dostava do vrat
  • Neštete možnosti kombiniranja
  • Nekaj timov za montažo na sami lokaciji   
Kontejnerski sklopi
>

Za zagotovitev največje možne izkušnje uporablja ta stran piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate s shranjevanjem piškotkov. Več informacij najdete tukaj: Pogoji uporabe