Posebne ponudbe
CONTAINEX - KONTEJNER - izdelek s prihodnostjo

KONTEJNER - izdelek s prihodnostjo

Številne možnosti uporabe

Kontejner je preprosto vsestranski. Je mojster preoblikovanja in je hkrati večfunkcijsko orodje, ki zagotavlja več prostora. Prav tako hitro, kot ga sestavimo, ga lahko tudi razstavimo. Kot mobilno rešitev prostora, ga je možno uporabljati povsod tam, kjer je potrebno v kratkem času zagotoviti prostor za ljudi. Poleg tega pa ga je možno brez težav ponovno uporabiti. In kar je najbolje: oblikujemo ga lahko po povsem individualnem okusu. Ne glede ali gre za veliko gradbišče, pisarno ali prireditve - vse potrebe bodo izpolnjene in stroški bodo pregledni.

Genij v prilagajanju

Pri gradnji ne moremo vedno videti v prihodnost. In toliko bolje je, da imamo pri roki prostorsko rešitev, ki jo lahko kadarkoli razširimo. To je povsem preprosto z modularnim načinom gradnje CONTAINEX. Če se spremenijo potrebe strank, lahko takoj zagotovimo dodatne prostore. Zaradi tega imenujemo naše prilagodljive prostorske rešitve tudi „Prostor takoj“. Ker jih je možno sestaviti in razstaviti na hiter in preprost način. In prav to počnemo po vsem svetu.

Polna mera udobja za vsak okus.

Kdo pravi, da so kontejnerji neudobni, ta ne pozna naših kontejnerjev. Vse, kar potrebujemo za udobno življenje - kot je ogrevanje, klima, sanitarni prostori, optimalna toplotna in zvočna izolacija - ni le samoumevno že v kontejnerjih, temveč je možno vse to tudi oblikovati v skladu z osebnim okusom in vsakokratnimi potrebami. In to z najkrajšim časom gradnje. S tem predstavljajo kontejnerji popolnoma privlačno alternativo za gradnjo.

Lastni proizvodni obrati

Visoka kakovost in okolju prijazni proizvodni postopki so pri nas najvišja prioriteta. To nam omogoča tudi dolgoletno partnerstvo s certificiranimi proizvodnimi obrati, ki so v lasti CONTAINEX. Med drugim je to bistvena karakteristična značilnost po kateri se ločimo od konkurence in jo naše stranke cenijo.

Tako spodbujamo energijsko učinkovit način gradnje, uporabo materialov, ki jih je mogoče reciklirati in okolju prijazno proizvodnjo. Proizvodnja pisarniških, sanitarnih in skladiščnih kontejnerjev poteka v skladu s strogimi standardi na področju varstva okolja in kakovosti (GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi