Posebne ponudbe
CONTAINEX - Customer Service Manager/ka

Customer Service Manager/ka

Vsestranska oseba s talentom za organizacijo

CONTAINEX - Customer Service Manager/ka

S kontejnerji ustvarjamo optimalne prostorske rešitve za raznolike potrebe strank. Da pa lahko to zagotovimo, morajo naši Vodje službe za stranke biti pravi strokovnjaki na področju organiziranja.

V tej funkciji predstavljajo vmesno mesto med prodajo in proizvodnjo in so odgovorni za brezhibno izvedbo posameznih projektov. Od načrtovanja do izvedbe.

Vaše naloge:

  • Po pripravi ponudbe v celoti izpeljete tudi vsa naročila
  • Tesno sodelujete z vašim Vodjo prodaje
  • Obdelujete razpise
  • Delujete kot interna točka med prodajo, proizvodnjo in logistiko
  • Pri večjih gradbenih projektih oz. enotah koordinirate posamezne skupine za montažo in dobavo
  • Ste v rednem stiku s stalnimi strankami oz. s ključnimi strankami
play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-customer-service-intro.jpg

Isabel c., Customer Service Managerin:
Za zadovoljstvo strank pa je potrebno vložiti veliko dela: Spremljam vas v času celotnega procesa nabave, torej vse od prvega stika do priprave ponudbe in sklenitve naročila, pa vse do kasnejšega svetovanja Lepo je, da tukaj lahko delam v mednarodni skupini in lahko pri tem uporabljam svoje poznavanje jezikov. Tudi to, da se vsak dan nekaj novega naučim, mi je v zabavo.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi