Posebne ponudbe
CONTAINEX - Pripravništvo

Pripravništvo

Počitniško pripravništvo

V poletnih mesecih ponuja podjetje CONTAINEX angažiranim učenkam in učencem in tudi študentom možnost, da bližje spoznajo praktično delo.

Ponudba je prilagojena dijakinjam in dijakom višjih poklicnih šol z osredotočenostjo na gospodarska in tehnična področja, kakor tudi študentkam in študentom študijskih smeri poslovne ekonomije.

Poklicna praksa

Študenti mednarodnih študijskih programov imajo priložnost, da svojo večmesečno poklicno pripravništvo izvedejo na eni od naših lokacij.

Pridobite izkušnje!

Pri nas praktikantke in praktikanti ne opazujejo samo dela, temveč so v dnevno poslovanje vključeni že od samega začetka - spremljajo pa jih izkušeni trenerji. Naše geslo je "Training on the Job"!

Prevzeli boste naloge in odgovornosti, ki ustrezajo vašemu osebnemu razvoju in napredovanju. Na ta način imate možnost, da pri podjetju CONTAINEX izpilite vaše osebne talente in sposobnosti.


nadaljnje informacije:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi