Posebne ponudbe
CONTAINEX - Vodja prodaje

Vodja prodaje

Doma po vsej Evropi

CONTAINEX - Vodja prodaje

Vodja prodaje v našem podjetju prodaja in oddaja mobilne prostorske sisteme. Sodeluje s strankami s področja trgovine, industrije in obrti, s komunalnega področja, neprofitnih organizacij ali velikih koncernov.

Na tem delovnem mestu je naravni talent za komunikacijo z veliko mero veselja do potovanj ravno na pravem mestu. Saj vas lahko ta dejavnost brez nadaljnjega pripelje iz Dublina do Moskve in iz Helsinkov do Neaplja. Na ustrezni destinaciji boste poskrbeli za razširitev pisarniških in sanitarnih površin ali pa za izgradnjo skladišč. Pri tem pa sta najbolj iskani zanesljivost in prilagodljivost. In, če imate ob vsem tem tudi pravo strast do prodaje, potem izpolnjujete pogoje za to zaposlitev.

Vaše naloge:

  • Odgovorni boste za svoje lastno prodajno območje
  • Svetovali boste stalnim strankam, ključnim strankam in pridobivali boste nove stranke
  • Izračunavate in se pogajate o cenah in pogojih
  • Redno potujete v regije za katere ste zadolženi (pribl. 50% potovalnih dni)
  • Strateško razvijate naprej naš položaj na trgu
play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Vsak dan prinaša nove izzive - in to je izredno napeto! Všeč mi je delo v mladi, dinamični skupini. Seveda s potrebno mero ambicioznosti, nenazdanje gre za to, da skupaj dosežemo skupen dolgoročen uspeh. Ne glede ali pri pridobivanju strank ali načrtovanju poslovnih konceptov. Da bi lahko določen trg nenehno razvijali naprej, je potrebno velikokrat ubrati nove poti. Nadaljnja plus točka pa so potovanja: Spoznati je možno številne nove države in mesta in vedno znova me presenečajo izvrstno izvedljivi kontejnerski sistemi.

Christophe F., Division Sales Manager:
Na začetku mi je bil posebej všeč izobraževalni program. Pri tem je bilo možno temeljito spoznati različna področja nalog in se brez težav vključiti v podjetje V družinskem podjetju, kot je CONTAINEX je vzdušje izredno prijetno - in kljub temu so na voljo možnosti za razvoj kot v mednarodnem koncernu. Ta kombinacija predstavlja izredno veliko prednost. Poleg tega pa daje mednarodno okolje pravo inspiracijo, saj se je možno vsak dan naučiti kaj novega. Dolgčas je tukaj resnično prava tujka in delo me vedno znova veseli.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi