Posebne ponudbe
CONTAINEX - Vodja tehničnega področja

Vodja tehničnega področja

Realisti so tisti, ki lahko zadeve dejansko tudi izpeljejo

Naši vodje tehničnega področja so pravi realisti. Nenezadnje morajo naše fantastične ideje prav tako spremeniti tudi v fantastične, vendar izvedljive prostorske rešitve.

Na tem področju delujete kot razvijalec izdelkov, tehnični risar na sistemih CAD in kot nabavni referent. Torej, da niso naši projekti videti lepo samo na risalni deski, temveč, da so tudi popolnoma izvedljivi.

Vaše naloge:

CONTAINEX - Vodja tehničnega področja
  • Obdelava tehničnih povpraševanj, njihovo usklajevanje in arhiviranje
  • Pristojni ste za tehnično svetovanje
  • Koordinacija montaže (izbira, preizkus, vzdrževanje)
  • Preverjanje razvoja izdelkov v proizvodnem obratu in njihova izvedba
  • Priprava in obdelava tehničnih skic, 3D modelov, navodil za montažo in vzdrževanje in veliko več

Luka P., Produktentwickler:
Všeč mi je, da je delo v mednarodnem koncernu izredno raznoliko. Naše proizvodne obrate najdete po vsej Evropi. To pomeni dnevno nove naloge na področju komunikacij z veliko izzivi. Spoznati je možno številne različne značaje in kulture. Naš izdelek povsod navdušuje številne ljudi, saj lahko njegovo primernost za uporabo vedno dodatno razvijamo in izboljšujemo.

Domenic H., CAD-Zeichner:
Pri svojem delu cenim komunikacijo s svojimi sodelavkami in sodelavci. Načrtujem kontejnerje, kar zahteva veliko mero natančnosti in prostorsko sposobnost predstavljanja. Nenehno sem v stiku z našim prodajnim osebjem. Ker so želje strank zelo različne je moja dejavnost izredno raznolika in polna izzivov. Še posebej me veseli, da lahko svoje naloge rešujem v kompetentni skupini.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi