Posebne ponudbe
CONTAINEX - Pripravniški program

Pripravniški program

Uspeh se začne z ustrezno izobrazbo!

CONTAINEX - Pripravniški program

Vsaka pot se prične s prvim korakom: Svojo poklicno pot pričnete pri nas s pripravniškim programom "Train the Winner".  Tukaj se svojih sposobnosti resnično temeljito naučite - znanje vam posredujejo strokovnjaki, na podlagi praktičnih primerov in v medsebojnem dialogu.

Pripravniški program na delovnem mestu pomeni, da ste že od samega začetka popolnoma vpeti v dnevne naloge

Številni strokovni seminarji in delavnice vam zagotavljajo ustrezno osnovno izobrazbo. Ob tem vas bodo spremljali izkušene trenerke in trenerji.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Glede na talent in sposobnosti boste prevzeli svoje osebno področje odgovornosti.

Izobraževanja na posameznih oddelkih

Kako zelo raznoliko je delo pri CONTAINEX, kažejo naša specifična izobraževanja na posameznih oddelkih

  • V prodajnih oddelkih osvojite temeljito znanje in izkušnje vse od prvega razgovora s stranko, do priprave ponudbe, pogajanj o cenah in sprejema naročila, pa vse do izvedbe;  k zadnji štejejo med drugim tudi interno naročilo v proizvodnem obratu, časovno načrtovanje dobave in montaže, končni prevzem in obračun.
  • Na oddelku načrtovanja gre za kreativno pripravo tehnično izvedljivih rešitev in pripravo skic za kontejnerske sisteme; Naučili se boste vsega, kar je potrebno, da lahko želje strank spremenite v izvedljive projekte.
  • Na poslovnem področju razvoja izdelkov in inovacij, vas vpeljemo v tehnične razširitve izdelkov in prilagoditve proizvodnega programa željam strank in zahtevam trga.
  • Na oddelku logistike spoznate vse o načrtovanju prevozov, korodinacije terminov in nadzoru prevozov.
  • Na oddelku marketinga spoznate naš skupen nastop na trgu; pokazali vam bomo, kaj je pomembno pri nagovoru stranke, katera marketinška težišča in orodja so na voljo in kako lahko naše kolege s področja prodaje podpiramo z načrtnimi marketinškimi ukrepi.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi