Posebne ponudbe
CONTAINEX - Zakaj CONTAINEX?

Zakaj CONTAINEX?

… ker je kul

CONTAINEX - Zakaj CONTAINEX?

Kaj imajo Zimske olimpijske igre v Sočiju ali Evropsko prvenstvo v nogometu na Poljskem in v Ukrajini skupnega z dunajskim maratonom, smučarskimi skoki v Kulmu in nončnim slalomom v Schladmingu?  Uganili ste, pri vseh teh prvovrstnih prireditvah je imelo prste vmes tudi podjetje CONTAINEX!  Ko se iščejo praktične prostorske rešitve delajo naši kompetentni timi po vsem svetu z roko v roki.  Enako kot pri številnih velikih gradbiščih v vsej Evropi.

… ker smo velika družina

In sicer multikulturna! 240 sodelavk in sodelavcev iz 22 držav nas dela to, kar smo: številka ena na področju trgovine s kontejnerji. Delujemo po vsem svetu pa vendar smo družinsko vodeno podjetje. Z varnostjo mednarodnega koncerna in podjetniško kulturo, kjer odnose narekujeta hvaležnost in spoštljivost.

Naše načelo decentralne odgovornosti zagotavlja, da se lahko naše sodelavke in sodelavci optimalno razvijajo naprej. Njihov angažma zagotavlja dolgoročen uspeh, ki je nenazadnje v dobro vseh.

Vaša kariera s podjetjem LKW WALTER play
True
http://www.containex.si/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

…ker na izzive gledamo sproščeno

Da bi se lahko z vsemi izzivi spopadli z ustreznim zagonom je potrebno dobro ravnovesje med delom in prostim časom. Raznolikost, prostor za osebne pogovore in pravilna mera zabavnega faktorja sproščajo delovni vsakdan in prinašajo vsem novo moč. Zaradi tega so dogodki na prostem kot tudi zabavno druženje - na poletnem festivalu ali pri božični gala prireditvi ali sproščena večerna srečanja posameznih oddelkov v pubu podjetja - priljubljene točke za srečanja podjetja CONTAINEX. Pozitiven dodatni učinek: nove sodelavke in sodelavci se pri nas zlahka vključijo.

Tudi pri skupinskih aktivnostih kot je odbojka na mivki, tenis ali smučanje, pridejo tisti najbolj športni pri nas na svoj račun. Nekateri se vključijo v naša nogometna ali hokejska moštva, drugi pa se udeležijo v skupinah tekačev teka Vienna Business Run. In pri turnirjih v podjetju in prijateljskih igrah proti drugim podjetjem seveda naši kolegi tudi navijajo. Vendar povsem neodvisno od izzida tekme se najkasneje pri nazdravljanju pokaže: Mi pri CONTAINEXU smo preprosto močna ekipa!

Poletna zabava Wiener Neudorf - Videoposnetek

Poletna zabava Wiener Neudorf - Videoposnetek play
True
http://www.containex.si/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg

Poletna zabava Kufstein - Videoposnetek

Poletna zabava Kufstein - Videoposnetek play
True
http://www.containex.si/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

… ker tukaj leži prihodnost

Podjetje CONATINEX je usmerjeno v trajnostno gospodarjenje. Saj nam je pomembno, da se naše podjetje dolgoročno uspešno razvija in obstaja. Po motu "Rast z vizijo" upoštevamo pri tem ekonomske cilje, kakor tudi ekološke in socialne cilje.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi