Posebne ponudbe
Best Recruiter - LKW WALTER
Certifikat 2016/2017

Career - odlikovanje "Best Recruiter"

V tem letu se še posebej veselimo 10. mesta v skupni razvrstitvi znotraj Avstrije in 17. mesta v celotnem prostoru Nemčije, Avstrije in Švice med 1.520 testiranimi vrhunskimi delodajalci. Lepo potrdilo za naša prizadevanja, da potencialne sodelavke in sodelavce postavimo v središče.

 

Kaj predstavlja nagrada "Best-Recruiter"?

"Best Recruiters" je največja študija zaposlovanja v Avstriji. 500 največjih domačih podjetij je v tej študiji leto za letom na preizkušnji, ob tem se ocenjuje tudi kakovost njihovega zaposlovanja.

Na osnovi rezultatov, ki jih pridobijo ob upoštevanju 106 kriterijev, se podajo izjave o kakovosti in obsegu prisotnosti na področju spletnega zaposlovanja in ostalih dejavnosti zaposlovanja, kot na primer na poklicnih sejmih, šolah ali univerzah. Tudi ravnanje kadrovskega oddelka s kandidati se obravnava na osnovi povratnih informacij testnih kandidatov.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi