Posebne ponudbe
Wr.Neudorf/Dunaj: večkulturna metropola v osrčju Evrope - LKW WALTER

Wr.Neudorf/Dunaj: večkulturna metropola v osrčju Evrope

O edinstvenem šarmu Dunaja je bilo že veliko rečenega in napisanega, kajti to mesto, ki predstavlja zgodovinski most med zahodom in vzhodom, navdušuje ljudi širom sveta - in to upravičeno. Kljub temu, da je danes sodobna, večkulturna metropola s prav posebnim utripom, je obdržala čarobno vzdušje svoje razgibane preteklosti. Varnost in visok življenjski standard ob tem prinašata izjemno veliko življenjske kakovosti in neprimerljive kulturne ponudbe. Samo pomislite na svetovno znan novoletni koncert, prireditev "Life-Ball" ali festival "Donauinselfest".

Impresije

Nočno življenje, ustanove za prosti čas in nakupovalne možnosti na Dunaju lahko zlahka konkurirajo v mednarodni primerjavi in poskrbijo za pisano in raznoliko mestno življenje.

 

 

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Za zagotovitev največje možne izkušnje uporablja ta stran piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate s shranjevanjem piškotkov. Več informacij najdete tukaj: Pogoji uporabe