Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Bivalne in spalne namestitve

Na industrijskem področju se uporabljajo individualne in praktične namestitve za zaposlene. Zasebne "rešitve za hiše" lahko preverite pri svojem izvajalcu gradbenih del. Velikost notranjih prostorov, ki jo lahko sami izberete, prijazno oblikovanje prostorov, udobne kuhinje dom in sanitarna območja prispevajo k individualnosti namestitev vaših zaposlenih. Na voljo imate začasne ali trajne modulne namestitve za bivanje in spanje za najrazličnejše namene uporabe. Iz tega lahko nastane tako individualna kontejnerska hiša, kakor tudi namestitev za sodelavce za vaše osebje. Vsi prostori imajo lastno sanitarno območje. Prosto razpoložljiva velikost notranjega prostora, prijazno oblikovanje prostorov, udobne kuhinje in sanitarni prostori prispevajo k individualnosti vaše kontejnerske hiše.

 

Naše bivalne in spalne namestitve zagotavljajo potrebno sprostitev osebja. Odvisno od osebnih potreb, nato skupaj z vami izdelamo stilsko gotove koncepte. Sami določate velikost sklopa, razporeditev prostorov, različice izolacije ali opreme.

Vaše prednosti

  • Namestitve, pripravljene za vselitev, v nekaj tednih
  • Individualne razporeditve prostorov so možne v vseh velikostih in opremah
  • Prilagodljiva razširitev in naknadna uporaba z modularno sestavo
  • Nizki obratovalni stroški z uporabo visoko kakovostnih materialov
  • Prilagodljive lokacije postavitve
  • Opcije najema, financiranja ali nakupa

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Talne obloge 1,8 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB
Protipožarni sestavni deli 1,67 MB
Fiksna zasteklitev 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizirane prostorske module lahko s panelno izvedbo brez truda in poljubno kombinirate (tudi kasneje) tako, da nastanejo individualne in različno velike bivalne in spalne namestitve. Namestitev lahko med drugim načrtujete kot jedilnico, prostore za druženje ali športna območja vseh velikosti. Seveda so vam na voljo sanitarna območja, prilagojena invalidom (umivalniki za roke, WC-ji) in celo prostori za preoblačenje.

 

Iz tega nastale sklope lahko poljubno razširite in jih kasneje uporabite za najrazličnejše namene uporabe. Dovolite, da vas navdihnejo naši primeri konfiguracij, da si zagotovite občutek o prilagodljivosti naših prostorskih modulov.

 

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za bivalno in spalno namestitev:

Primerni izdelki

Za bivalno in spalno namestitev so primerni naši pisarniški kontejnerji. Te vam ponujamo v povezavi s sanitarnimi kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Modularen sistem lahko za bivalne in spalne namestitve vključuje vse gradbene in tehnične zahteve in smernice (npr. protipožarna zaščita). S temi visokokakovostnimi različicami opreme lahko obratovalne stroške kontejnerskega sklopa znižate na minimum. Tako lahko pri različici izolacije izbirate med več visokokakovostnimi materiali.

 

Za mobilne namestitve so vam na voljo različni sistemi ogrevanja in klimatizacije. Vse to pripelje do povečanja dobrega počutja za osebe. Notranja klima Vašega prostorskega modula CONTAINEX se lahko s tem optimalno nastavi in tako Vaši sodelavci uživajo največje možno udobje!

 

Naše strokovno upravljanje nadomestnih delov omogoča pošiljanje opreme in nadomestnih delov v kratkem roku in v kasnejših letih. Zamenjava obrabnih delov je tako v naslednjih desetletjih zagotovljena.

 

Tukaj vidite nekaj primerov opremljanja za bivalne in spalne namestitve:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Namestitev za sodelavce Abler Holzschlägerung, Landeck - Avstrija
Namestitev za zaposlene "Abler Holzschlägerung", Landeck - Avstrija
Začasna namestitev za dom starostnikov, SE - Gustavsberg
Začasna namestitev za dom starostnikov, SE - Gustavsberg
Pisarniški in bivalni prostori za zaposlene, SE-Stockholm
Pisarniški in bivalni prostori za zaposlene, SE-Stockholm
Namestitev za prosilce za azil v Berlinu
Namestitev za prosilce za azil v Berlinu
Bivalne enote za sodelavce, Loviisa, Finska
Bivalne enote za sodelavce, Loviisa, Finska
Bivalne in spalne namestitve
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi