Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Dobavitelj energije / olja / plina

Pri projektu se lahko v celoti in popolnoma zanesete na naše desetletne izšunje in izdelke VRHUNSKE kakovosti. S certificirano in standardizirano proizvodnjo vseh mobilnih prostorskih rešitev boste lahko za vaše sodelavce izvedli preproste individualne rešitve po meri. Ne glede na to ali gre pri tem za začasen ali trajen namen. Ozremo se lahko na številne uspešne projekte v Evropi, v Rusiji in Afriki, ki smo jih uspešno izvedli skupaj z našimi mednarodnimi strankami.

 

Z našim prilagodljivim modulnim sistemom z zamenljivimi stenskimi elementi in preprosto montažo lahko tudi največje sklope montiramo in izvedemo v najkrajšem možnem času v vaše popolno zadovoljstvo. Tudi kasnejše prilagoditve kot npr. dodatna okna, klimatske naprave ali celo zamenjava lokacije celotnega sistema, se lahko v najkrajšem času izvedejo z nizkimi stroški.

 

Z 6 lastnimi evropskimi proizvodnimi obrati zagotavljamo hitro in neprekinjeno razpoložljivost vseh vrst kontejnerjev. Z več kot 50.000 prodanimi kontejnerskimi enotami smo vodilni na evropskem trgu na področju "mobilnih prostorskih sistemov".

Vaše prednosti

  • Hitro sestavo z pomočjo lokalnih skupin za montažo
  • Nizke transportne stroške (kontejner Transpack)
  • Popolno izolacijo za topla in hladna klimatska območja
  • Visoko prilagodljivost na področju prostorskega oblikovanja zaradi zamenljivih stenskih panelov
  • Nezapletene prilagoditve in oblikovanje prostorov s prilagodljivim modularnim sistemom
  • Preprosto sestavo, transfer in ponovno sestavo, kadar je potrebno sisteme premestiti na novo lokacijo

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt kamp, namestitve, socialni prostori in pisarne na gradbišču. 3,63 MB
Prospekt skladišni kontejner in ladijski kontejner 5,45 MB
Talne obloge 1,8 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB
Protipožarni sestavni deli 1,67 MB
Fiksna zasteklitev 523 KB

Primer konfiguracije

Za optimizacijo transortnih stroškov smo razvili kontejnerje transpack (pisarniški kontejner v paketu), katerega sestavimo šele na želeni destinaciji. S tem varčnim sistemom lahko na kamionu prevažate do deset kosov 20‘ pisarniških in bivalnih kontejnerjev, vključno s stenskimi elementi. S tem varčnim sistemom lahko na kamionu prevažate do deset kosov 20‘ pisarniških in bivalnih kontejnerjev, vključno s stenskimi elementi. Pri projektih, ki segajo na več kontinentov lahko kontejnerje transpack varno zapakiramo v specialni izvedbi na ladijske kontejnerje in jih odpošljemo z letalom ali ladjo. Takoj, ko so posamezni kontejnerji dobavljeni na svojo lokacijo jih sestavljajo naša lokalna partnerska podjetja v kontejnerski sklop.

 

Namestitev za sodelavce lahko popolnoma kombinirate v prostore za namestitev, kantine, prostore za fitnes ali območja za preoblačenje. V sanitarnem območju imate za vaše sodelavce na voljo WC-je in umivalnike prilagojene invalidom. Najmanjša namestitev za sodelavce znaša pribl. 15 m² in se navzgor skoraj ne konča. Sami odločate o velikosti in porazdelitvi prostorov kontejnerskega sklopa, razporeditvi pregradnih sten in vrat, osvetlitvi prostorov, vrstah zasteklitve, svetlobi in vse do potrebnega števila vtičnic. Iz tega nastale sklope lahko poljubno razširite in jih kasneje uporabite za najrazličnejše namene uporabe.

 

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracije za namestitve za sodelavce:

Primerni izdelki

Za izvedbo prostorske rešitve v panogi "energija, olje in plin" so vam na voljo naši pisarniški kontejnerji in sanitarni kontejnerji. Te lahko poljubno kombinirate in jih prilagodite svojim individualnim zahtevam.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Naše strokovno upravljanje nadomestnih delov omogoča pošiljanje opreme in nadomestnih delov v kratkem roku in v kasnejših letih. Zamenjava obrabnih delov je tako v naslednjih desetletjih zagotovljena.

 

Prostorske module za namestitev sodelavcev lahko na podlagi prilagodljivega modulnega sistema natančno prilagodite vašim zahtevam in jih kadarkoli adaptirate. Da bi lahko v najrazličnejših klimatskih območjih zagotovili izvrstne klimatske pogoje vam zagotavljamo številne visokokakovostne možnosti izolacije: npr. MW (mineralna volna), PU (poliuretan), PIR (poliizocianurat) ali SW (kamena volna).

 

Odvisno od zahtev - ne glede na to ali gre za toplo ali hladno klimatsko območje - sami lahko prosto izberete idealno toplotno izolacijo za namestitev vaših sodelavcev. Za mobilne namestitve so na voljo najrazličnejši sistemi ogrevanja in možnosti klimatizacije. Notranja klima Vašega prostorskega modula CONTAINEX se lahko s tem optimalno nastavi in tako Vaši sodelavci uživajo največje možno udobje!

 

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za namestitev sodelavcev:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Namestitev sodelavcev, Liberville - Gabun
Namestitev sodelavcev, Liberville - Gabun
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Nastanitev na gradbišču za "elektrarno Carrington"
Nastanitev na gradbišču za "elektrarno Carrington"
Pisarniški prostori in bivalni prostori naftna ploščad Bautas, NO-Bergen
Pisarniški prostori in bivalni prostori naftna ploščad Bautas, NO-Bergen
Kontejnerski sistem gradbiščnih pisarn Reffinerie, Burgas - Bolgarija
Kontejnerski sistem gradbiščnih pisarn Reffinerie, Burgas - Bolgarija
Dobavitelj energije / olja / plina
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi