Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Gradbišča

S pisarniškim kontejnerjem podjetja CONTAINEX si za vaš gradbeni projekt zagotovite preprosto in nezapleteno individualno rešitev v najkrajšem času.

Z lastnimi evropskim proizvodnimi obrati vam lahko zagotovimo hitro in neprekinjeno razpoložljivost vseh kontejenrjev. Gradbiščni kontejnerji, ki jih ni mogoče uničiti, so primerni za pisarniške prostore, prostore za sestanke, prostore za druženje, socialne prostore, kantine, jedilnice, spalnice ali skladiščne prostore.

Vaše prednosti

  • Hitra razpoložljivost najrazličnejših velikosti
  • Popolno izolacijo za topla in hladna klimatska območja
  • Nizke transportne stroške (kontejner Transpack)
  • Preprosta sestava, ki jo izvedejo lokalne skupine za montažo
  • Preprosta ponovna postavitev v primeru selitve lokacije
  • Kadarkoli možnost obnove in razširitve

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt industrija, proizvodne pisarne 3,3 MB
Prospekt kamp, namestitve, socialni prostori in pisarne na gradbišču. 3,63 MB
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt najemni kontejner 4,13 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB
Protipožarni sestavni deli 1,67 MB
Pohištvo in oprema za najem 376 KB

Primer konfiguracije

Odvisno od gradbenega projekta lahko za vaše sodelavce ustvarite manjše namestitve in pisarne s sanitarnimi prostori in vse do srednje velikih ali celo velikih kampov. S prilagodljivim modulnim sistemom podjetja CONTAINEX z zamenljivimi stenskimi elementi lahko vaš sklop gradbiščnih kontejnerjev kadarkoli obnovite ali razširite. Ustvarite lahko zelo preproste prostore, kot so npr. pisarniški prostori, prostori za sestanke, prostori za druženje, prostori za preoblačenje, spalni prostori, prostori za fitnes, sanitarni prostori itd. Tudi število in izbiro oken in vrat, vrsta osvetlitve, debelino toplotne izolacije, klimatske naprave ali celo spremembo lokacije celotnega sklopa lahko izvedete v kratkem roku in brez velikih stroškov in del.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za gradbišča:

Primerni izdelki

Za gradbišča so primerni naši pisarniški kontejnerji. Te vam ponujamo skupaj s sanitarnimi in skladiščnimi kontejnerji, kakor tudi s številnimi možnostmi opremljanja:

Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Skladiščni kontejner

Skladiščni kontejner s številnimi možnostmi opremljanja za takojšnjo uporabo.

Možnosti opremljanja

Naš profesionalen management nadomestnih delov vam zagotavlja dostavo opreme in nadomestnih delov v najkrajšem možnem času. Zamenjavo obrabnih delov ali adaptacije obstoječega kontejnerskega sklopa lahko tako izvedete tudi veliko let kasneje. Odporne jeklene konstrukcije vam zagotavljajo statiko, brez ojačitve, za tudi do 3-nadstropne kontejnerske sklope.

Za gradbiščni kontejner so na voljo posebej izbrane možnosti opremljanja, ki zagotavljajo tako varnost kot tudi kakovostno dobro počutje vašega kontejnerskega sklopa. Za visokokakovostno zunanje lakiranje sklopa imate s kartico CTX-RAL izredno veliko možnosti na izbiro.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja gradbiščnih kontejnerjev:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Nastanitev na gradbišču za "elektrarno Carrington"
Nastanitev na gradbišču za "elektrarno Carrington"
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Kontejnerski sistem gradbiščnih pisarn Reffinerie, Burgas - Bolgarija
Kontejnerski sistem gradbiščnih pisarn Reffinerie, Burgas - Bolgarija
Nastanitev za delavce, kantina in pisarna na gradbišču ALSTOM pri elektrarni, BG-Galobovo
Nastanitev za delavce, kantina in pisarna na gradbišču ALSTOM pri elektrarni, BG-Galobovo
Kontejnerski pisarniški objekt Newmont, Ghana
Kontejnerski pisarniški objekt Newmont, Ghana
Gradbišča
Gradbišča

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi