Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Lokali društev in kabine za preoblačenje

Tako lahko prostore društev in kabine za preoblačenje uporabljate tako kot prehodno rešitev, npr. za specialne dogodke, kot tudi kot trajno rešitev. Različni državni in mednarodni klubi športne panoge kot npr. nogomet, hokej, ameriški nogomet ali golf, posegajo po naših premišljenih mobilnih prostorskih rešitvah. Na podlagi obsežnega števila referenčnih projektov številnih primerov načrtovanja smo vam lahko na voljo. Skupaj lahko specifične zahteve projekta vdelamo v kontejnerski sklop, pri čemer močno upoštevamo individualen videz društva, npr. barve društva.

Izredno odporni izdelki z dolgo življenjsko dobo se lahko uporabljajo neodvisno od sezone skozi desetletja. Z možnostmi popolne zasteklitve in s partnerskimi podjetji izvajamo različice zunanjih oblog in skupaj z vami izdelamo posebne rešitve za vašo trgovino društva. Te so prilagojene vašim željam in vašemu proračunu.

Vaše prednosti

  • Optimalna rešitev za vsak proračun
  • Popolno kot trajna ali prehodna rešitev
  • Individualen videz
  • Različice popolne zasteklitve
  • Specialne rešitve za okna za blagajne in kioske
  • Specialne, izredno odporne različice izvedbe z dolgo življenjsko dobo

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt Otroški vrtci, šole, prireditve in društva 3,41 MB
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt skladišni kontejner in ladijski kontejner 5,45 MB

Primer konfiguracije

Za izedbo prostorov društva, trgovine za oboževalce ali kabine za preoblačenje imate na voljo naše pisarniške in bivalne kontejnerje in po drugi strani tudi sanitarne kontejnerje. Skupaj z vami izdelamo pravo velikost prostorov društva vklj. s potrebnimi prostori. To so na primer območja za kantine, prostori za sestanke, prostori za druženje in kabine za preoblačenje za domače in gostujoče moštvo, in tudi prostori za sodnike. Velika sanitarna območja, primerna za invalide, s kabinami za prhanje in prostori za preoblačenje zagotavljajo potrebno higieno po vsaki igri.

Najmanjši prodajni lokal ali prostor za preoblačenje znaša pribl. 15 m2 in navzgor skoraj nima omejitve Sami odločate o porazdelitvi prostorov vašega kontejnerskega sklopa, razporeditvi pregradnih sten in vrat, osvetlitvi prostorov, vrstah zasteklitve, lučeh in vse do potrebnega števila vtičnic.

Modularne prostorske rešitve lahko uporabljate kot kabine za komentatorje, sodnike ali televizijske postaje. Tudi območja VIP s privlačnimi terasami lahko nastanejo iz naših kontejnerjev.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za lokale združenj, kabine za preoblačenje in območja VIP:

Primerni izdelki

Za izvedbo vaših individualnih namestitev za društva so vam na voljo naši pisarniški kontejnerji in sanitarni kontejnerji, te lahko prilagodljivo kombinirate in prilagajate tudi po vaših individualnih zahtevah.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

V zadnjih desetletjih smo z državnimi in mednrodnimi zvezami lahko pripravili različno velike projekte. Pri tem smo zelo možno upoštevali individualen videz (npr. barve kluba in logotip). Z našimi možnostmi popolne zasteklitve in zunanjimi oblogami s pomočjo parnterskega podjetja nastajajo ekstravagantne možnosti vaše klubske trgovine - v skladu z željami in proračunom.

Za blagajne in kioske društev smo razvili specialna okna z odprtinami za dokumente in pomična okna, ki omogočajo varno in hitro delo vašega osebja. Prostori društev sestavljeni iz kontejnerjev lahko izpolnjujejo vse gradbene in tehnične zahteve in smernice (npr. protipožarna zaščita).

S temi visokokakovostnimi različicami opreme lahko obratovalne stroške kontejnerskega sklopa znižate na minimum. Tako lahko pri različici izolacije izbirate med več visokokakovostnimi materiali. Za mobilne namestitve so vam na voljo najrazličnejši sistemi ogrevanja in možnosti klimatizacije. Vse to pripelje do povečanega dobrega počutja oseb.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za lokale društev, kabine za preoblačenje in območja VIP:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Prostori nogometnega kluba "FC Oberndorf", Avstrija - Oberndorf na Tirolskem
Prostori nogometnega kluba "FC Oberndorf", Avstrija - Oberndorf na Tirolskem
Lokal društva, AT-Schwarzach
Lokal društva, AT-Schwarzach
Lokali društev in kabine za preoblačenje
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi