Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarniški prostori, prostori za zaposlene in prostori za druženje.

Z mobilnimi prostorskimi rešitvami podjetja CONTAINEX si lahko v zelo kratkem času ustvarite individualne in posebej svojim potrebam prilagojene pisarniške prostore. Tudi razširitve pisarn v običajnih zgradbah so brez težav mogoče s prilagodljivim sistemom panelov. Vi določate potrebno osnovno površino in opremo, mi dobavimo pravilno prostorsko rešitev.

Skupaj bomo pripravili pravilen rezultat tako, da se boste vi in vaši sodelavci dobro počutili v pisarniških prostorih. Od faze načrtovanja do montaže potrebujemo zgolj 4 do 6 tednov. Ali potrebujete pisarniške prostore v zelo kratkem času, potem smo vam na voljo z našo ponudbo najemnih kontejnerjev, ki za področje Evrope vsebuje več kot 30.000 najemnih kontejnerjev in tako si zagotovite vaše mobilne pisarne v samo nekaj dneh!

Vaše prednosti

  • Individualno razporejanje prostorov
  • Različne velikosti prostorov
  • Kadarkoli možnost obnove in razširitve
  • Visok faktor dobrega počutja za vaše sodelavce
  • Naravna svetloba z različnimi možnostmi zasteklitve
  • Kratki dobavni roki

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Talne obloge 1,8 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB
Protipožarni sestavni deli 1,67 MB
Fiksna zasteklitev 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizirani prostorski moduli v panelni izvedbi se lahko poljubno kombinirajo (tudi kasneje) tako, da ustvarite individualne in različno velike pisarniške prostore. Pisarniški prostori, prostori za sodelavce in socialni prostori se lahko idealno razširijo v sprejemnico za stranke, prostore za sestanke, prostore za predstavitve, prostore za izobraževanja ali seminarje. Vašim sodelavcem lahko poleg sanitarnega področja (umivalniki za roke, WC/urinal, prha) in prostora za preoblačenje zagotovite tudi prostor za kuhinjo ali kantino, vključno z jedilnico.

Najmanjša pisarniška površina znaša pribl. 15 m² in navzgor skoraj nima omejitve. Sami odločate o porazdelitvi prostorov kontejnerskega sklopa, razporeditvi pregradnih sten in vrat, osvetlitvi prostorov, vrstah zasteklitve, svetlobi in vse do potrebnega števila vtičnic.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracije za pisarniške prostore, prostore za sodelavce in socialne prostore:

Primerni izdelki

Für Büro-, Mitarbeiter- und Sozialräume eignen sich unsere Bürocontainer ideal. Wir bieten diese in drei Varianten mit jeweils unzähligen Ausstattungsmöglichkeiten an:
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Za pisarniške prostore, prostore za sodelavce in socialne prostore so na voljo številne možnosti opremljanja. Privlačen videz združen s funkcionalnostjo dosežete npr. z našimi različnimi možnostmi zasteklitve.

Najsodobnejše različice izolacije, visokokakovostne komponente za protipožarno zaščito in varnostni paketi združeni z različnimi sistemi ogrevanja in klimatizacije omogočajo vašim sodelavcem prvovrstno in varno delo. Dodatne možnosti opremljanja, med katerimi lahko izbirate so npr. vrsta talnih oblog, energetsko varčne opcije ali zunanje lakiranje pisarniškega sklopa.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za pisarniške prostore, prostore za sodelavce in socialne prostore.

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Namestitev za zaposlene "Transdanubia Kühllogistik", Linz - Avstrija
Namestitev za zaposlene "Transdanubia Kühllogistik", Linz - Avstrija
Pisarniški objekt podjetja "Schneck", St. Georgen - Avstrija
Pisarniški objekt podjetja "Schneck", St. Georgen - Avstrija
2-nadstropni pisarniški sistem z atiko, Stockholm - Švedska
2-nadstropni pisarniški sistem z atiko, Stockholm - Švedska
Pisarniški in bivalni prostori za zaposlene, SE-Stockholm
Pisarniški in bivalni prostori za zaposlene, SE-Stockholm
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Pisarna za elektrarno, Newport, Velika Britanija
Pisarniški prostori, prostori za zaposlene in prostori za druženje.
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi