Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Prireditve

Ne glede na to ali gre za manjšo prireditev, svetovno ali evropsko prvenstvo ali rock koncert, podpiramo vas z dolgoletnimi izkušnjami pri vašem dogodku in vam ponujamo optimalne prostorske rešitve za vsak proračun. Izredno odporne izdelke z dolgo življenjsko dobo lahko neodvisno od sezone uporabljate skozi desetletja.

Naša ponudba kontejnerjev za najem vsebuje v Evropi več kot 30.000 kontejnerjev in prostorskih sistemov in vam zagotavlja kratke dobavne roke. Izredno odporne izdelke z dolgo življenjsko dobo lahko neodvisno od sezone uporabljate skozi desetletja. Sem štejejo kontejnerji za stranišča, sanitarni kontejnerji z umivalniki za roke in kabinami za prho, stranišča brez ovir ali straniščni boksi. Dejstvo, da pri vseh naših sanitarnih rešitvah ne zagotavljamo samo visokokakovostne opreme, temveč tudi svežo vodo namesto kemičnih sredstev, predstavlja pri tem osnovo našega uspeha.

Da bi lahko izredno velik naval velikega števila ljudi na območju blagajn čim bolj varno in hitro obvladali, npr. pri evropskih nogometnih ali rokometnih prvenstvih, smo razvili poseben kontejner za blagajne. Ta ima na voljo posebne rešitve za okna (okence za predajo dokumentov / za govor, pomično okno). Nadalje lahko elektronsko upravljanje kontrole nadzora z elementom za poseganje ali vrtljivo rešetko s pomočjo partnerskega podjetja vgradite v naše mobilne prostorske sisteme. V ospredju pa ni samo izreden prihranek časa za navdušence, temveč ponujajo naši sistemi skupini za prireditve in varnostnemu osebju izredno olajšavo pri delu.

Vaše prednosti

  • Optimalna rešitev za vsak proračun
  • Hitro na voljo
  • Specialne rešitve za okna za blagajne in kioske (okence za predajo dokumentov / govor, pomično okno)
  • Dolgoletne izkušnje na področju organiziranja dogodkov
  • Različne velikosti
  • Kadarkoli možnost obnove in razširitve

Primerni izdelki

Za prireditve so idealno primerni naši pisarniški in bivalni kontejnerji. Te vam ponujamo skupaj s sanitarnimi kontejnerji in številnimi možnostmi opremljanja.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Naši pisarniški kontejnerji se uporabljajo pri številnih dogodkih kot npr. pri svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih kot prostori za bivanje za atlete, kot baza za trenerje ali sodnike. Tudi regionalni in državni radijski ponudniki uporabljajo mobilne prostorske rešitve kot kabine za svoje komentatorje ali kot vklopne centrale za svojo tehniko. Prostori so opremljeni z optimalno toplotno izolacijo vklj. s klimatskimi napravami s funkcijo ogrevanja.

Mobilne prostorske module lahko za vsako prireditev individualno opremimo z vašim logotipom. K možnostim opremljanja štejejo poleg prosto razpoložljivih velikosti prostorov, različice toplotne izolacije in protipožarne različice in tudi različne talne obloge, vrste zasteklitve (okenca za predajo dokumentov / govor, pomična okna), sistemi osvetlitve, energetsko varčne opcije.

Izredno odporen in preprost način gradnje omogoča naknadno prilagoditev ali pa celo selitev celotnega sistema.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja modularnih prostorskih sistemov za vašo prireditev.

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Najemni kontejner pri finalu Lige lige prvakov 2016, Milano - Italija
Najemni kontejner pri finalu Lige lige prvakov 2016, Milano - Italija
Nogometni stadion Waldstadion, AT-Pasching
Kontejner za blagajno na stadionu Waldstadion, Pasching - Avstrija
Prireditve
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi