Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Razstavni in prodajni prostori

Za novo ustanovljenega podjetnika je gotovo najpomembnejša točka prav vprašanje glede poslovnih prostorov. Odgovor na vprašanje "Kako naj bo videti nov prodajni prostor?" vam radi zagotovimo.

V preteklih desetletjih smo lahko skupaj z našimi strankami izdelali številne po meri prirejene zasnove, pri katerih so bile individualne potrebe strank optimalno zadovoljene z izdelki CONTAINEX. Ne glede na to ali gre za pekarne, lekarne, trgovine, avto hiše, banke, stojnice s hrano ali celo za proizvodne obrate, vedno imamo na voljo pravo zasnovo.

Vaše prednosti

  • Individualne notranje in zunanje obloge
  • Porazdelitev prostorov po želji
  • Različne velikosti prostorov
  • Naravna svetloba z različnimi možnostmi zasteklitve
  • Prednost pri stroških v primerjavi z običajno gradnjo
  • Kratki dobavni roki

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Talne obloge 1,8 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB
Protipožarni sestavni deli 1,67 MB
Fiksna zasteklitev 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizirane prostorske module v panelnem načinu gradnje lahko poljubno kombinirate (tudi kasneje) tako, da nastanejo individualni in različno veliki prodajni prostori. Pri razstavnih in prodajnih prostorih lahko npr. načrtujete možnosti skladiščenja, jedilnice, socialne prostore ali svetovalna območja. Da bi lahko vašim strankam zagotovili najvišjo stopnjo storitev so seveda na voljo tudi sanitarna območja prilagojena invalidom (umivalniki za roke, WC/urinal) in celo prostori za preoblačenje.

Najmanjša prodajna površina znaša pribl. 15 m² in navzgor skoraj nima konca. Sami odločate o porazdelitvi prostorov kontejnerskega sklopa, porazdelitvi predelnih sten in vrat, osvetlitvi prostora, vrstah zasteklitve,

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracije za razstavne in prodajne prostore:

Primerni izdelki

Za razstavne in prodajne prostore so idealni naši pisarniški kontejnerji. Te vam ponujamo skupaj s sanitarnimi kontejnerji in številnimi možnostmi opremljanja:
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Tudi številni arhitekti so zase odkrili ta nov način gradnje! Iz vaših idej in naših kontejnerskih modulov lahko skupaj ustvarimo privlačne razstavne prostore in prodajna območja z edinstvenim videzom.

S karakterističnimi notranjimi in zunanjimi oblogami (izvede jih partnersko podjetje) lahko videz prodajne trgovine individualno prilagodimo vašim potrebam. Za visoko kakovostno zunanje lakiranje obrata imate na voljo številne barve, ki se nahajajo na lestvici CTX-RAL. Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za razstavne in prodajne prostore:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Razstavni in prodajni prostor prodajalne ploščic Schöllauf, Langkampfen, Avstrija
Razstavni in prodajni prostor prodajalne ploščic Schöllauf, Langkampfen, Avstrija
Predstavitveni prostor za nepremičnine, Kitzbühel - Avstrija
Predstavitveni prostor za nepremičnine, Kitzbühel - Avstrija
Mobilna cvetličarna "Netta", Madžarska - Nagykanizsa
Mobilna cvetličarna "Netta", Madžarska - Nagykanizsa
Tovornjak s hrano iz skladiščnega kontejnerja, Velika Britanija - Colchester
Tovornjak s hrano iz skladiščnega kontejnerja, Velika Britanija - Colchester
Prodajni prostor vozil KFZ Warner Auto, Möllersdorf, Avstrija
Prodajni prostor vozil KFZ Warner Auto, Möllersdorf, Avstrija
Razstavni in prodajni prostori
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi