Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Sanitarni prostori in WC-prostori

Naši sanitarni in WC-prostori vam zagotavljajo čistočo na najvišji stopnji. Za vaš projekt vam lahko zagotovimo preprosto in nezapleteno individualno rešitev in to že v najkrajšem možnem času.

Z vodnimi priključki spuščenimi v steno lahko neprekinjeno zagotavljamo svežo vodo v sanitarnih prostorih. Uporaba kemikalij tako ni potrebna. Sanitarne module lahko uporabljate tako kot posamezne WC-je ali kot sanitarne sklope za več oseb. Tako najdete v sanitarnih območjih poleg WC-jev, urinalov in umivalnikov za roke z energetsko varčnimi funkcijami tudi prhe z grelniki za toplo vodo, proti obrabi odporne talne obloge, nelomljiva kovinska ogledala, dozirnike mila in veliko več. Odvisno od potreb lahko sami oblikujete sanitarni prostor.

Vaše prednosti

  • Individualno razporejanje prostorov
  • Visok faktor dobrega počutja
  • Energetsko varčne opcije
  • Različne možnosti opremljanja
  • Kratki dobavni roki
  • Takojšnja uporaba

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt najemni kontejner 4,13 MB
Komponenta s prihrankom energije 363 KB
Talne obloge 1,8 MB
Toplotna izolacija 1,70 MB

Primer konfiguracije

Odvisno od namena imate možnost, da vaš individualni prostor individualno načrtujete. Ne glede na to ali gre za posamezni WC v vašem vrtičku ali za celoten sanitarni sklop za glasbeni dogodek, za vas imamo pravilno rešitev in v podporo smo vam lahko z dolgoletnimi izkušnjami.

Najmanjši sanitarni prostori so veliki pribl. 2 m2 in navzgor skoraj nimajo omejitve. Sami odločate o številu WC-jev, umivalnikov, prh, vrstah talnih oblog, porazdelitvi prostorov sanitarnega območja, razporeditvi pregradnih sten in vrat in vse do potrebnega števila vtičnic.


Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za sanitarne prostore in WC-prostore:

Primerni izdelki

Za sanitarne prostore so primerni naši sanitarni kontejnerji. Te vam ponujamo tudi v povezavi s pisarniškimi in bivalnimi kontejnerji v vedno številnih možnostih opremljanja.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Da bi nadalje razvijali okolju prijazno usmerjenost, smo poleg okolju prijazne proizvodnje uvedli tudi nadaljnje energetsko varčne ukrepe. Sem štejejo npr. visokokakovstna izolacija, straniščni kotlički s funkcijo varčevanja ali armatura Stop & Go.

Različni sanitarni in WC-kontejnerji so prav tako na voljo za najem in sanitarne prostore vam lahko dostavimo na vašo lokacijo, tako da so takoj pripravljeni za uporabo. Naše strokovno upravljanje nadomestnih delov omogoča pošiljanje opreme in nadomestnih delov v kratkem roku in v kasnejših letih. Zamenjava obrabnih delov ali adaptacija obstoječega sanitarnega sklopa je tako zagotovljena tudi v naslednjih desetletjih.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za sanitarne prostore in WC-prostore:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Najemni kontejner pri finalu Lige lige prvakov 2016, Milano - Italija
Najemni kontejner pri finalu Lige lige prvakov 2016, Milano - Italija
Sanitarni kontejner mladinski tabor, Mariazell - Avstrija
Sanitarni kontejner mladinski tabor, Mariazell - Avstrija
Pfadfinderlager urSPRUNG 2010, AT-Laxenburg
Tabor za tabornike "urSPRUNG" 2010, Laxenburg - Avstrija
Razstaviščna hala EM-Fancamp, AT-Dunaj
Kamp za navijače EM Messehalle, Dunaj - Avstrija
Jadralne igre "World Sailing Games", AT-Jezero Neusiedler See
Jadralne igre "World Sailing Games", AT-Jezero Neusiedler See
Sanitarni prostori
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi