Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Skladiščni kontejner

Če potrebujete začasne ali trajne skladiščne kapacitete za vaše izdelke, potem vam lahko hitro pomagamo z našimi skladiščnimi kontejnerji in kontejnerji za material. Skladiščni kontejnerji so vam na voljo v različnih velikostih in barvah s številnimi praktičnimi možnostmi opremljanja in varnostnimi paketi.

Skladiščni prostori se lahko uporabljajo tako kot skladišče za material, kot tudi za industrijske namene v obliki skladišč za lastno hrambo - Self Storage. Skladiščni kontejnerji imajo cink fosfatiranje in KTL (katodno potopno lakiranje). Tako se vaši pisarniški protori ohranijo tudi v najbolj grobi uporabi na gradbišču kot popolno skladišče Self Storage ali kot mobilna delavnica. Z uvedbo "dobave v kompletu" lahko medsebojno postavite do pet kontejnerjev drugega na drugega in jih prevažate. Ali potrebujete vaše skladiščne prostore v zelo kratkem roku, potem vam lahko ponudimo našo evropsko bazo z več kot 30.000 prostorskimi moduli in te prejmete v samo nekaj dneh!

Vaše prednosti

  • Visokokakovostno lakiranje s KTL katodnim potopnim lakiranjem in vroče sušenim praškastim premazom.
  • Kontejnerje je možno manipulirati z žerjavom ali viličarjem
  • Električna napeljava in varnostni paket
  • Pocinkani zapiralni drogovi
  • 21 mm visokokakovostna slojna lesena tla z obojestranskim premazom iz voska
  • Nadzorovana kakovost izdelkov

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt skladišni kontejner in ladijski kontejner 5,45 MB
4,13 MB
Protivlomno varovalo 226 KB
Sistem regalov za skladiščni kontejner 633 KB
Površinska zaščita 698 KB
Skladiščni kontejner z nalepkami 1,94 MB
Električna napeljava 408 KB
Skladiščni kontejner z oknom in vhodnimi vrati 389 KB
Varnostni paket 408 KB

Primer konfiguracije

Odvisno od potreb imate možnost, da poleg dvokrilnih vrat s pocinkanimi zapahi načrtujete tudi dodatna vhodna vrata za vaše skladiščne prostore. Pri kontejnerjih za delavnice in material lahko opcijsko naročite tudi okna, električni priključek, luči, prezračevalno rešetko ali pregradno rešetko.

Najmanjši skladiščni kontejner je na voljo v velikosti pribl. od 4 m² in vse do 15 m². Sami odločate o velikosti skladiščnega prostora, o barvi, številu in razporeditvi oken in vrat, električne opreme, številu vtičnic, osvetlitvi prostorov in vse do potrebnega varnostnega paketa.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za skladiščne kontejnerje in kontejnerje za material.

Primerni izdelki

Za skladiščne prostore in prostor za lastno hrambo Self Storage rešitve so primerni naši skladiščni kontejnerji. Na voljo vam jih ponujamo za nakup ali najem v vseh velikostih, barvah in s številnimi možnostmi opremljanja.
Skladiščni kontejner

Skladiščni kontejner s številnimi možnostmi opremljanja za takojšnjo uporabo.

Najemni kontejner

Hitro razoložljivi skladiščni kontejnerji za obdobje najema po vaši izbiri.

Možnosti opremljanja

Možnosti opremljanja za skladiščne kontejnerje in kontejnerje za material so raznolike. Tako štejejo sem idealen varnostni paket s protivlomno zaščito (tudi kasnejše vgradnje so mogoče) in notranje nameščena varnostna ključavnica/zaščita pred vlomom, zunanja jeklena vrata in rešetka za okna in vrata. Nadalje je na voljo tudi standardna električna oprema. To vsebuje ugreznjene priključke CEE, svetlobne tramove s stikalom za vlažne prostore in razdelilno škatlo z integriranimi vtičnicami.

Dodatno se lahko odločite ali potrebujete okna in vrata in ali boste uporabili naš premišljen sistem regalov za vaš skladiščni kontejner. Po kartici CTX-RAL lahko določite vašo osebno zunanjo barvo. Tudi logotip vašega podjetja lahko namestimo z UV-obstojnim zunanjim foliranjem z dolgo življenjsko dobo na vaš skladiščni kontejner. To pripelje do visoke prepoznavne vrednosti vaših skladiščnih prostorov in skladišč za lastno hrambo Self Storage.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za skladiščne kontejnerje in kontejnerje za material:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Self Storage Anlage „Blau-Weiß“ der Fa. Hesoun, AT-Brunn am Gebirge
Sklop za lastno hrambo Self Storage, Brunn am Gebirge, Avstrija
Tovornjak s hrano iz skladiščnega kontejnerja, Velika Britanija - Colchester
Tovornjak s hrano iz skladiščnega kontejnerja, Velika Britanija - Colchester
Skladiščni kontejner kot "samooskrbovalna enota" "OffGridBox", Arezzo - Italija
Skladiščni kontejner kot "samooskrbovalna enota" "OffGridBox", Arezzo - Italija
Mobilni video nadzor v skladiščnem kontejnerju, Weinsheim - Nemčija
Mobilni video nadzor v skladiščnem kontejnerju, Weinsheim - Nemčija
Samoskladiščni depo, AT-Dunaj
Samoskladiščni depo, AT-Dunaj
Skladiščni in kontejner za materijal
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi