Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Šole

Ali potrebujete šolski prostor ali pa želite obstoječega razširiti, potem vas lahko pri tem podpremo. V mobilni šoli iz pisarniških in bivalnih kontejnerjev je vse tako kot pri fiksni gradnji. Tako je bila na primer v kraju Feldbach v Avstriji celotna šola sestavljena iz prilagodljivih prostorskih modulov v samo dveh mesecih. Šolo sestavlja 455 pisarniških in sanitarnih kontejnerjev in vsebuje ob gimnaziji, trgovski akademiji in višji izobraževalni ustanovi za ekonomske poklice tudi administrativno stavbo ter mestno knjižnico občine Feldbach.

V svetlih in prijaznih prostorih smo zagotovili prostor za 1.300 šolark in šolarjev. Z zasteklitvijo stenskih panelov in predelnih sten lahko ustvarjamo poljubno velika območja.

Vaše prednosti

  • Naravna svetloba z različnimi možnostmi zasteklitve
  • Upoštevanje zakonskih predpisov
  • Gotovost načrtovanja tudi pri večjih nihanjih števila šolarjev
  • Individualne notranje in zunanje obloge
  • Porazdelitev prostorov po želji
  • Kratki dobavni roki
Listanje PDF Velikost
Prospekt Komunala Otroški vrtci Šole 3,41 MB
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt najemni kontejner 4,13 MB

Primer konfiguracije

Mobilne šole lahko uporabljate kot začasno prehodno ali kot trajno rešitev. Na podlagi naših desetletnih izkušenj vam lahko zagotovimo večjo prilagodljivost in poseganje na obstoječe primere načrtovanja.

Z zasteklitvijo predelnih sten nastajajo v vaših šolah tako poljubno veliki razredi, razredni prostori, prostori za kantine, območja za preoblačenje in sanitarije vklj. s prhami. Z optimalno toplotno izolacijo in klimatiziranjem lahko naše izdelke uporabljate vse leto.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za šole:

Primerni izdelki

Za šole so idealni naši pisarniški kontejnerji. Te vam ponujamo skupaj s sanitarnimi kontejnerji in številnimi možnostmi opremljanja.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Z različnimi možnostmi popolne zasteklitve lahko ustvarjate posebej svetle razrede. Prilagodljiv panelni sistem vam omogoča prosto razpolaganje z velikostmi prostorov. Združeno z optimalno toplotno izolacijo lahko tako zagotovite zelo visoko stopnjo dobrega počutja učencev.

Z energetsko varčnimi možnostmi kot npr. okna s plinskim polnilom, javljalniki gibanja za luči ali funkcijski ukrepi za varčevanje z vodo prihranite tudi denar. Izredno odporen in preprost način gradnje omogoča kasnejšo adaptacijo ali celo selitev celotnega objekta.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za šole:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Zvezni šolski center
Zvezni šolski center "Europacampus", Feldbach - Avstrija
Neue Mittelschule, AT-Bruck an der Leitha
Nova srednja šola, Bruck an der Leitha - Avstrija
Razširitev šole, Grade Ruan - Velika Britanija
Razširitev šole, Grade Ruan - Velika Britanija
Začasni šolski objekt, Wiener Neustadt - Avstrija
Začasni šolski objekt, Wiener Neustadt - Avstrija
Začasna šola, Grein - Avstrija
Začasna šola, Grein - Avstrija
Šole
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi