Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

V primeru nesreč in naravnih katastrof

Zdravniki brez meja, rdeči križ in druge nevladne organizacije stavijo na preverjeno kakovost naših pisarniških in bivalnih kontejnerjev - in to tudi v najbolj oddaljenih regijah kot npr. Haiti, Pakistan ali Jugovzhodna Azija.

Pri nudenju pomoči in operacijah v času elementarnih nesreč je pomembna vsaka ura. Zaradi tega si po svojih najboljših močeh prizadevamo, da vam čimprej pomagamo pri zasnovi mobilne bolnišnice. Naša podpora sega od načrtovanja do prevoza, postavitve, ki jo izvedejo lastni timi in vse do demontaže specifičnih prostorskih rešitev stranke. Pri postavitvi mobilnih central za žrtve in pomočnike se lahko ozremo na desetletne izkušnje doma in v tujini.

Z ponudbo najemnih vozil, ki vsebuje v Evropi več kot 30.000 prostorskih modulov in tesnim sodelovanjem z zanesljivimi transportnimi partnerji (med drugim LKW WALTER) si zagotovite hitro podporo. Dobava prostorskih sistemov CONTAINEX v izvedbi paketa - Transpack omogoča transport s prihrankom prostora in stroškov, npr. tudi z letalom ali z ladijskim kontejnerjem na ladji. S tem stroškovno varčnim sistemom lahko s tovornjakom prevažate do deset kosov 20‘ pisarniških in bivalnih kontejnerjev, vključno s stenskimi elementi. Pri projektih, ki vključujejo več kontinentov lahko naše kontejnerje transpack zapakiramo v specialni izvedbi na ladijske kontejnerje in jih odpošljemo z letalom ali ladjo.

Vaše prednosti

  • Hitra in preprosta montaža z delovno silo na lokaciji sami
  • Visoka prilagodljivost z zamenljivimi stenskimi elementi
  • Visokokakovostna izolacija za vroča in hladna klimatska ombočja
  • Preprost prevoz in ponovna sestavitev na drugih lokacijah
  • Hitro na voljo
  • Desetletne izkušnje

Prenos

Listanje PDF Velikost
Prospekt kamp, namestitve, socialni prostori in pisarne na gradbišču. 3,63 MB
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt skladišni kontejner in ladijski kontejner 5,45 MB

Primer konfiguracije

Odvisno od elementarne nesreče vas lahko podpremo s predhodno definiranimi primeri načrtovanja in tako pridobimo dragocen čas. Skupaj z vami nastajajo nato konfigurirane prostorske enote za individualne zahteve.

Naše izdelke dobavljamo tudi ZN (Združenim narodom) in s tem pomembno prispevamo k ohranjanju miru v številnih državah. Prostorske možnosti vključujejo mobilne bolnišnice, prostore za preiskave in obravnavo, lekarne in vse do namestitev za spanje za žrtve in ekipe, ki nudijo podporo na mestu samem. Dodatni namen uporabe so npr. kontrole dostopa, varnostni koridorji in prostori za vojake, prostori za fitnes, usklajeni z domačimi standardi. Hitra zagotovitev prostorskih rešitev vsebuje tudi sanitarne enote, primerne za invalide, s svežo vodo in možnostmi skladiščenja orodja in materiala.

Iz tega nastale sklope lahko poljubno razširite in jih kasneje uporabite za najrazličnejše namene uporabe. Dovolite, da vas navdihnejo naši primeri konfiguracij, da si zagotovite občutek o prilagodljivosti naših prostorskih modulov.

Tukaj vidite nekaj primerov konfiguracij za pomoč v primeru naravnih in drugih nesreč:

Primerni izdelki

Za pomoč v primeru naravnih in drugih nesreč so primerni naši pisarniški in bivalni kontejnerji. V kombinaciji s sanitarnimi kontejnerji in številnimi možnostmi opremljanja lahko kar najbolje izpolnimo vaše individualne zahteve.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Možnosti opremljanja

Z našimi prilagodljivimi in preprosto zamenljivimi stenskimi elementi in kratkoročno razpoložljivostjo vseh potrebnih nadomestnih delov je možno hitro in preprosto izvesti tudi kasnejše preoblikovanje prostorov.

Mobilni prostorski sistemi za pomoč v primeru naravnih in drugih nesreč vsebujejo najsodobnejše različice izolacije, grelne in klimatske naprave s številno dodatno opremo. Sem štejejo specialne kuhinjske niše, pralnice in WC-ji, in tudi osvetlitev prostorov, akustični stropi, trojna zastekitev ali varnostni paketi.
Z našo opremo nastajajo tako premišljena območja kampov, ki zagotavljajo najboljše možno udobje za žrtve in pomočnike.

Tukaj vidite nekaj primerov opreme za pomoč v primeru naravnih in drugih nesreč:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Zdravniki brez meja, Pakistan
Zdravniki brez meja, Pakistan
Poplava v Aziji
Poplava v Aziji
Pomoč v sili
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi