Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Vrtci

Otrokom namenjamo še posebej veliko pozornosti in zaradi tega smo razvili otrokom prilagojene različice. Te zagotavljajo dobro počutje v naših mobilnih prostorskih sistemih.

Pri morebitnem močno nihajočem številu otrok vam zagotovimo željeno prilagodljivost. Z desetletnimi izkušnjami so nastali številni predhodno definirani primeri izvedbe. V povezavi s prilagodljivim sistemom modulov pomeni to preprosto in hitro izvedbo otroškega vrtca.
Da bi vas lahko pri vaših pripravljalnih korakih čimbolj razbremenili, vam zagotavljamo nezapleteno izvedbo in popolno podporo.

Vaše prednosti

  • Porazdelitev prostorov po želji
  • Kratki dobavni roki
  • Upoštevanje zakonskih predpisov
  • Individualne notranje in zunanje obloge
  • Naravna svetloba z različnimi možnostmi zasteklitve
  • Otrokom prijazne izvedbe
Listanje PDF Velikost
Prospekt Komunala Otroški vrtci Šole 3,41 MB
Prospekt pisarniški, sanitarni in WC-kontejnerji / kontejnerski sklopi 5,24 MB
Prospekt najemni kontejner 4,13 MB

Primer konfiguracije

Prostorske module za otroške vrtce lahko uporabljate tako kot prehodne, kot tudi trajne rešitve. Mobilne prostorske rešitve za otroške vrtce so na voljo v različnih velikostih in lahko jih poljubno kombinirate.

V našem standardu za komunalne izvedbe za otroške vrtce najdete med drugim tudi dovolj velike skupinske prostore z neprekinjeno položenimi talnimi oblogami, prostore za telovadbo z lučmi z zaščito pred odbojem žoge, strope z akustično in zvočno zaščito, specialne različice oken, optimalno toplotno izolacijo, široke notranje stopnice in otrokom prijazna sanitarna območja. Priljubljene velikosti za gozdni otroški vrtec so od pribl 30 m2 naprej, za običajne otroške vrtce od 80 m2 naprej, vendar pa navzgor skoraj ni omejitve.

Tukaj vidite primer konfiguracije za otroške vrtce:

Primerni izdelki

Za otroške vrtce so posebej primerni pisarniški kontejnerji. Te ponujamo skupaj s sanitarnimi kontejnerji in številnimi možnostmi opremljanja.
Pisarniški kontejnerji

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Sanitarni kontejnerji

Sanitarne rešitve primerne za invelide s svežo vodo in popolno opremo za vaš projekt.

Pisarniški in bivalni kontejnerji s številnimi možnostmi opremljanja za vašo takojšnjo uporabo.

Obsežna dodatna oprema za notranje prostore in zunanja območja zaokrožuje našo ponudbo storitev za mobilne otroške vrtce. Z možnostmi popolne zasteklitve nastajajo svetli prostori za povečanje dobrega počutja otrok. Za optimalen pogled navzven smo razvili specialne otrokom prijazne različice oken.

S preprostim in prilagodljivim stenskim sistemom zagotovite individualno porazdelitev prostorov. Posebej v prostorih za telovadbo so nameščene luči odporne na odboj žoge in predstavljajo pomembno podrobnost, ki zagotavlja varno igro in telovadbo.

Tudi v sanitarnem območju najmanjši niso prikrajšani. Na voljo so tako WC-ji prilagojeni otrokom, kot tudi možnosti umivanja. Modularni otroški vrtci se lahko uporabljajo kratkoročno ali dolgoročno, odvisno od potreb. Izredno odporen in preprost način izvedbe omogoča kasnejšo adaptacijo ali celo selitev celotnega sklopa.

Tukaj vidite nekaj možnosti opremljanja za otroške vrtce:

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.

Reference

Gozdni otroški vrtec na Tirolskem, Avstrija - Münster
Gozdni otroški vrtec na Tirolskem, Avstrija - Münster
CONTAINEX - , AT-
, AT-
CONTAINEX - Kindergarten Thermenklinikum Mödling
Otroški vrtec Thermenklinikum, Mödling - Avstrija
Otroški vrtec, Italija - San Felice del Benaco
Otroški vrtec, Italija - San Felice del Benaco
Otroški vrtec, Sroda Wielkopolska - Poljska
Otroški vrtec, Sroda Wielkopolska - Poljska
Vrtci
Dodatne reference

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

Moji podatki

Naziv *
Ime / Priimek *
Podjetje
Ulica
/ Mesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Opombe
Prenos podatkov
Izberite datoteko ali pa jo povlecite in jo tukaj odložite: Dovoljene so samo naslednje oblike datotek: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Podjetje CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. lahko za namene obdelave povpraševanja posredovane podatke posreduje izbranemu trgovskemu partnerju. Ta se lahko obrne na vas za naveden namen. Podrobnosti za ravnanje z vašimi osebnimi podatki najdete v našem Obvestilu o varstvu podatkov.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi