Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Najemni kontejnerji po vsej Evropi, RENT A BLUE BOX

Hitro, prilagodljivo in zanesljivo.

Že pred več kot 25 leti je podjetje CONTAINEX v življenje priklicalo spodbudo RENT A BLUE BOX. Pod tem sloganom so najmeni kontejnerji na voljo v ponudbi in prodaji po vsej Evropi - neposredno ali preko izbranih trgovskih partnerjev. Na voljo so pisarniški, sanitarni in skladiščni kontejnerji.

  • CONTAINEX neposredni najem: več kot 30.000 enot
  • Najem preko trgovskih partnerjev: več kot 90.000 enot

Vaš kontejnerski sklop je hitro in individualno načrtovan

CONTAINEX ima skupaj s svojimi trgovinskim partnerji na voljo za najem več kot 120.000 enot na več kot 250 depojih, torej največjo ponudbo najemnih kontejnerjev v Evropi. Tako lahko zagotovimo takojšnjo razpoložljivost v vsej Evropi. Glede na potrebe po najemnih kontejnerjih, je te mogoče najeti po posameznih dnevih, tednih, mesecih ali letih.
Kontejner s teraso - RENT A BLUE BOX
Kontejner s teraso - RENT A BLUE BOX
Šola - RENT A BLUE BOX
Šola - RENT A BLUE BOX
Skladiščni kontejner - RENT A BLUE BOX
Skladiščni kontejner - RENT A BLUE BOX
Objekt gradbiščnih pisarn - RENT A BLUE BOX
Objekt gradbiščnih pisarn - RENT A BLUE BOX

Za svoje sodelavce lahko hitro in preprosto zagotovite udobno delovno mesto Kompetentni projektni menedžerji vas spremljajo pri izvedbi vaše mobilne prostorske rešitve! To vključuje vse od načrtovanja do dobave in strokovne montaže, ki jo izvedejo certificirani partnerji.

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje, da vam lahko zagotovimo nadaljnje informacije o najemnih kontejnerji in pogojih za najem!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi