Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarniški kontejner - CONTAINEX BASIC Line

Mobilna prostorska rešitev z optimizirano opremo

Dodatno k našemu proizvodnemu programu ponujamo naše pisarniške kontejnerje 20‘ tudi v novi liniji CONTAINEX BASIC Line. Idealen vstop v modularen način gradnje.
Pridobili boste z našim nenehnim razvojem novih izdelkov. Zaradi optimizirane opreme in s tem izboljšanih transportnih možnosti vam lahko ponudimo nove pisarniške kontejnerje CONTAINEX BASIC Line. Prejeli boste preverjeno kakovost CONTAINEX po nepremagljivi ceni.

Vaše prednosti

  • Preverjena kakovost CONTAINEX
  • Oznaka CE in certifikat GL
  • Cenovna prednost zaradi optmizirane opreme
  • Takoj na voljo zahvaljujoč vnaprejšnji proizvodnji
  • Elektrika na panelu
  • Cenovna prednost z optimiziranimi prevoznimi stroški
PDF Velikost
Informativni list CONTAINEX BASIC Line 1,69 MB

Dodatna proizvodna linija

Zaradi cenovne prednosti predstavlja CONTAINEX BASIC Line idealen vstop v novo mobilno prostorsko rešitev. Pri tem se vam ni treba odpovedati kakovosti proizvodov podjetja CONTAINEX, katere ste vajeni. Predhodno določena oprema z vgrajeno elektriko, združena skupaj s predhodno proizvodnjo, omogoča izredno veliko cenovno prednost. Tudi transportne stroške (12 kosov/tovornjak) lahko znižate na minimum. Preprosta montaža zagotavlja hitro postavitev na kraju postavitve in vam tako prihrani čas in denar.

Razpoložljiva velikost

CONTAINEX BASIC LINE je na voljo izključno kot pisarniški kontejner 20‘ in ga lahko sestavite tako gotovega, kot tudi v obliki transpack (pisarniški kontejner v paketu). Specialna linija ima certifikat CONTAINEX z optimizirano opremo, elektriko, okenskimi in vratnimi paneli. CONTAINEX BASIC Line ni združljiv s pisarniškim in bivalnim kontejnerjem CONTAINEX CLASSIC Line.
Pisarniški kontejner - CONTAINEX BASIC Line
Pisarniški kontejnerji 20' 6,055 m x 2,435 m x 2,591 m

Področja uporabe in nameni uporabe

Pisarniški kontejner CONTAINEX BASIC Line je kot "mono blok" kar najbolje primeren za vsako gradbišče, kot začasen prostor ali tudi kot razširitev pisarn.
Pisarniški prostori, prostori za zaposlene in prostori za druženje.
Pisarniški prostori, prostori za zaposlene in prostori za druženje.
Gradbišča
Gradbišča
Lokali društev in kabine za preoblačenje
Lokali društev in kabine za preoblačenje

Sistem panelov

Prilagodljiv panelni sistem naše nove linije izdelkov CONTAINEX BASIC Line vam zagotavlja možnost individualnega oblikovanja razporeditve vrat in oken. Kasnejše adaptacije ali celo sprememba lokacije celotnega kontejnerja so mogoči z našim panelnim sistemom. Kako preprosta je zamenjava določenega panela lahko vidite tukaj.

Možnosti financiranja

Kontejnerje podjetja CONTAINEX lahko glede na obdobje postavitve in vaš proračun kupite, najamete ali pa jih tudi vzamete na lizing. Naj vam naši sodelavci neobvezujoče svetujejo o najboljši možnosti financiranja tako, da izpolnite obrazec za stik.
Nova linija proizvodov CONTAINEX BASIC Line zagotavlja standardizirano opremo. Tako razpolaga 20‘ pisarniški kontejner standardno z okenskim, vratnim in električnim panelom in svetilko. S prilagodljivim panelnilm sistemom lahko individualno oblikujete razporeditev vrat in oken. Zunanje lakiranje je dvobarvno: okvir RAL9002 sivo-bel in paneli 7035 svetlo sivi. Notranji dekor je bele barve.

Dimenzije (mm) in teže (kg):

  Pisarniški kontejner - CONTAINEX BASIC Line
   Kontejner pisarna 20'
  Zunaj Znotraj
Dolžina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Višina (montirano) 2.591 mm* 2.340 mm**
Višina (Paket)  648 mm
Teža (montirano)
od 1.630 kg
Teža (Paket) od 1.690 kg
* dobavljivo tudi v izvedbi zunanje višine 2.800 mm, 2.960 mm / notranje višine 2.540 mm, 2.700 mm ** odvisno od opreme
2.989
* dobavljivo tudi v izvedbi zunanje višine 2.800 mm, 2.960 mm / notranje višine 2.540 mm, 2.700 mm ** odvisno od opreme

Toplotna izolacija

Idealna toplotna izolacija vašega pisarniškega kontejnerja CONTAINEX BASIC Line je sestavljena iz MW (mineralne volne) in PU (poliuretana).

Tehnični opis

Več tehničnih informacij k pisarniškim kontejnerjem CONTAINEX BASIC Line najdete v tehničnem opisu.
PDF Velikost
Tehnični opis 410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Proizvodnja kontejnerjev poteka v skladu s strogimi okoljskimi standardi in standardi kakovosti "CONTAINEX GREEN technology". Ti segajo vse od nabave materiala do dobave kontejnerjev. Zahvaljujoč šestim lastnim evropskih proizvodnim obratom lahko zagotovimo najvišjo kakovost in takojšnjo dobavljivost pisarniških in bivalnih kontejnerjev in vseh drugih vrst kontejnerjev. Profesionalno upravljanje nadomestnih delov zagotavlja hitro pošiljanje opreme in nadomestnih delov, ki so številna leta na voljo. Izmenjava obrabnih delov ali preprosta obnova obstoječega pisarniškega kontejnerja bo tako zagotovljena tudi v naslednjih desetletjih.

»Transpack« enota

Za optimizacijo transportnih stroškov je CONTAINEX razvil "pisarniški kontejner v paketu": Tako imenovan "kontejner Transpack" je embaliran kot paket in se sestavi šele na želeni destinaciji. Do 12 kontejnerjev lahko zložite na en tovornjak.
  • Pisarniške kontejnerje je mogoče po posebej ugodnih cenah dostaviti kot Transpack kontejnerje v paketu.
  • Do 12 kontejnerjev lahko zložite na en tovornjak.
  • Zaradi samomontaže manjši stroški v primerjavi s standardno izvedbo kontejnerjev
  • Enostavnejša, hitrejša postavitev s standardnimi orodji

Imate še vprašanja?
Naši strokovnjaki za kontejnerje so vam na voljo!

Rade volje vam svetujemo osebno na lokaciji, po telefonu ali z elektronsko pošto ali pa vam pokažemo prednosti mobilnih prostorskih rešitev v naših novih vzorčnih enotah. Še danes si zagotovite neobvezujočo ponudbo.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi