Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Kontejner za lastno hrambo, AT-Wiesing

Naši kontejnerji niso na voljo samo v najbolj različnih barvah, temveč tudi v različnih velikostih, tako kot ti skladiščni kontejnerji v kraju Wiesing. Vse od velikosti 6 čevljev do velikosti 20 čevljev so naši skladiščni kontejnerji prilagodljivi za vsako potrebo. Standardno ima vsak naš skladiščni kontejner in kontejner za material cink-fosfatiranje in temeljni premaz s pomočjo katodnega potopnega lakiranja (KTL). Lakiranje je tako zelo odporno na rjo in UV-žarke. Opcijsko je mogoče kontejnerje opremiti z vrsto dodatne opreme, kot npr. z protivlomno zaščito.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi