Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Kontejnerska hiša s fiksno zasteklitvijo in lesenimi oblogami, Dolina Ötz/Tirolska - Avstrija

Pripravljena za vselitev v nekaj tednih

Projekt "Kontejnerska hiša" je lahko naša stranka izvedla z našo podporo v samo nekaj tednih Dobava in montaža celotnega sistema kontejnerjev je trajala samo 2 dni. 14 prostorskih modulov ponuja stranki popolno bivanje in delo na skupni površini 220m2.

Z velikimi zasteklitvami je v spodnjem nadstropju nastal svetel in prijeten bivalni prostor, vključno s kuhinjo. Dodatno se tam nahajajo WC, tehnični prostor in soba za goste. "Kontejnerska hiša" ponuja v zgornjem nadstropju 2 spalnici, prostor z garderobami, kopalnico in svetlo pisarno.

Kontejnerska hiša s fiksno zasteklitvijo in lesenimi oblogami, Dolina Ötz/Tirolska - Avstrija play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Najvišja kakovost za individualno uporabo

Da bi v hribih Tirolske zagotovili prijetno klimo prostora skozi vse leto, smo za to "kontejnersko hišo" izbrali najvišjo stopnjo izolacije. Oprema in zunanje obloge, sekundarna streha in kopalniške inštalacije je stranka izvedla sama. Hitra in preprosta modularna prostorska rešitev, ki se lahko prilagodi vsakemu okolju!

Za več informacij se obrnite na:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi