Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Modularna zdravniška ordinacija "Dr. Fedrizzi", Ruprechtshofen - Avstrija

Zdravniška ordinacija Dr. Fedrizzi prinaša življenje v sterilen svet medicine. Atika v antracitni barvi in nadstrešek in vhodna vrata iz stekla podarjajo zdravniški ordinaciji vabljiv zunanji videz. Zanimivi barvni poudarki, usklajeni z dizajnerskim pohištvom in lesenimi podi, podarjajo čakalnici udoben videz. Kontejnerski sistem vsebuje več svetlih ordinacij, hiter laboratorij in pisarno s sanitarijami. Lastna hišna lekarna popolno zaokrožuje ponudbo in skrajšuje čas za nepotrebne poti! Profesionalen nastop za vsakega zdravnika.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi