Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Najemni kontejnerski sklop za predelavo deželne centrale ÖAMTC, Dornbirn - Avstrija

Zaradi posodobitve 40 let stare baze ÖAMTC v Dorbnirnu je bil ta najemni kontejnerski sklop postavljen kot pomožna namestitev. Tako lahko sodelavci na običajni lokaciji nadalje izvajajo vse storitve v polnem obsegu in z enako kakovostjo. Mobilni sklop, sestavljen iz 15 prostorskih modulov, na velikosti pribl. 220 m² je potovalna pisarna, ima pult za turistične namene, klicni center in prodajno trgovino. Nadalje razpolaga nadgradnja z WC-jem in je opremljena s klimatskimi in ogrevalnimi napravami. S to mobilno prostorsko rešitvijo je do dokončanja deželne centrale ÖAMTC v pozni jeseni 2019 zagotovljena oskrba vseh sodelavcev brez omejitev.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi