Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Namestitev za zaposlene "Abler Holzschlägerung", Landeck - Avstrija

Individualna modularna prostorska rešitev na 180m2

12 prostorskih modulov zagotavlja na površini velikosti 180m2 potrebno sprostitev osebja. Po napornem delovnem dnevu lahko zaposleni uporabljajo 6 svetlih posameznih sob in 2 prostorni družinski sobi. Vsi prostori imajo lastne sanitarije. Velikodušno oblikovani prostori namestitve za sodelavce, udobna kuhinja in tehnični prostor prispevajo k individualnosti kontejnerske hiše.
Namestitev za sodelavce Abler Holzschlägerung, Landeck - Avstrija play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Stilski koncepti za osebno uporabo

Naše modularne kontejnerske sisteme lahko uporabljate v različne namene. Vedno vam dobavimo ustrezen koncept! Glede na osebne potrebe potem skupaj določimo velikost objekta, porazdelitev prostorov, različice izolacije in opreme. Podrobnosti kot so zunanje obloge, sekundarna streha in obloge sten je izvedla stranka sama. Hitra in preprosta modularna prostorska rešitev, ki se lahko prilagodi vsakemu okolju!

Za več informacij se obrnite na:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi