Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarniški in bivalni kontejnerji za nastanitev, AT-Arzl na Tirolskem

Skupaj 180 m² velik kontejnerski sklop z notranjimi stopnicami je bil razdeljen v velikodušna bivalna, spalna in sanitarna območja. Pisarniški in bivalni kontejnerji imajo popolno toplotno izolacijo sten in oken tako, da je zagotovljena brezskrbna in celoletna uporaba. Dodatno k velikim oknom je naročnik za vsako bivalno enoto vgradil teraso. Zaradi močnega padca na klancu ležijo bivalne enote na pasovnih ali točkovnih fundamentih. To posebno bivališče ne izstopa samo s svojim arhitektonskim in barvnim videzom, temveč tudi s kreativnostjo in voljo do načrtovanja svojega naročnika.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi