Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarniški kontejner kot kontejner za tehtanje, AT-Kemmelbach

Posebnost pri naših mobilnih prostorskih rešitvah je ta, da je mogoče vsak kontejner individualno uporabiti in s tem se lahko osredotočimo na posamezne potrebe vsake stranke. Ta kontejner tukaj se uporablja za brezhibno meritev teže in določanje kakovosti kmetijskih izdelkov. Opremljen s fiksno zasteklitvijo in atiko privlači ta pisarniški kontejner poglede nase. V notranjosti kontejnerja je še dovolj prostora za pisarno in tudi za jedilni kotiček. Če je prostor v bližnjii prihodnosti premajhen, potem lahko kontejner kadarkoli povečamo.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi