Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Začasna samopostrežna restavracija/nadomestna koča na Steinplatte-Waidring/Tirolska

Med 4-mesečnimi deli predelave na gorski koči "Agrargemeinschaft Kammerkör" je bil gastronomski del preseljen v 75 m² velik najemni kontejnerski sklop. Modularni prostorski sistemi z optimalno toplotno izolacijo, vhodom brez ovir vklj. z ogrevanjem in klimatizacijo - zagotavljajo neomejeno in profesionalno pogostitev gostov. Izdaja jedi in pijač je udobno omogočena na velikodušno izvedenem točilnem pultu! Začasni kontejnerski sklop ponuja tako v gastronomskem območju osupljiv razgled na višini 1.666 m s pogledom na Alpe Kitzbühla.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi