Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarniški sklop s sprejemnico za stranke, CH-Carouge

Okrog 180 m2 velik kontejnerski sklop (12 kosov 20' pisarniških kontejnerjev) se uporablja kot pisarniški sklop. Pisarno za gradbišče je stranka namestila na jekleno ogrodje, katerega je sama postavila. Posebnost te modularne gradnje je integirano drsno okno, ki predstavlja popolno sprejemnico za stranke. Nadalje zagotavlja nameščen ročaj za vrata s tipkovnico PIN varovanje podatkov in dokumentov. Na željo stranke so pisarniški kontejnerji zasnovani z višjo talno obremenitvijo, s čimer je omogočena postavitev težjega pohištva, kot na primer trezorja.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi