Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Nastanitev za begunce, Nemčija - Berlin

Nemčija/Anglija/Francija/Italija stavijo na mobilne objekte, sestavljene iz bivalnih kontejnerjev!

V Berlinu smo pripravili s podporo naših trgovskih partnerjev bivališča za 2400 beguncev v nekaj mesecih! Ta bivališča ponujajo beguncem naslednjo infrastrukturo: bivalne prostore, spalnice, pralnice, prostore za druženje, otroške igralnice, upravne pisarne, prostore za izobraževanje in veliko več. Na zunanjem prostoru so zagotovljene velike površine za gibanje in igranje!

Izkušnje in raznolikost

Trenutno pomanjkanje možnosti za namestitev za prosilce za azil zahteva od številnih občin hiter odziv. CONTAINEX je v zadnjem letu postavil številne namestitve za prosilce za azil, sestavljene iz kontejnerskih modulov. Način gradnje z moduli omogoča raznolike možnosti oblikovanja. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti je možno bivalne namestitve postaviti v poljubnih velikostih in s poljubno opremo, na poljubnih krajih s priključkom elektrike, vode in kanalizacije.

CONTAINEX projekt namestitev za prosilce za azil v Berlinu

CONTAINEX projekt namestitev za prosilce za azil v Berlinu play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/deutschland/aslybewerberunterkunft-berlin/asuntyt.jpg

Gradbeno-tehnične zahteve

Modularni sistem lahko prav tako izpolnjuje gradbeno-tehnične zahteve, kot npr. uredba za varčevanje z energijo, protipožarna zaščita in veliko več. Zaradi te kakovostne opreme je možno obratovalne stroške znižati na minimum.

Različne možnosti uporabe

Visoka proizvodna kapaciteta podjetja CONTAINEX - kontejnerji se proizvajajo v lastnih, evropskih obratih - omogoča kratke dobavne roke. Sisteme je možno poljubno razširiti in jih naknadno uporabiti za različne namene. Na primer za različne prostore za društva, mladinske centre, prireditvene prostore, nadomestne gradnje pri sanacijah stavb in veliko več.

Odločilne prednosti kontejnerskih modulov CONTAINEX:

  • Namestitve, pripravljene za vselitev, v nekaj tednih
  • Osebno svetovanje na lokaciji
  • Ustrezna namestitev v visoko kakovostnih prostorskih modulih
  • Prilagodljiva mesta postavitve - samo fundament, potreben je priključek za elektriko, vodo in kanalizacijo
  • Možna individualna razporeditev prostora v številnih velikostih in opremah
  • Prilagodljiva razširitev in naknadna uporaba z modularno sestavo
  • Nizki obratovalni stroški z uporabo visoko kakovostnih materialov
  • Opcije najema, financiranja ali nakupa
  • Hitri dobavni roki z lastno proizvodnjo v Evropi

Zahtevajte dodatne informacije, primere načrtovanja ali neobvezujoč posvetovalni sestanek na temo namestitev prosilcev za azil na naslovu: Povpraševanje

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi