Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Prodajna pisarna za stanovanja, DK-Hedehusene

Z zelo široko stekleno sprednjo stranico in zeleno barvo okvirja in atike pade ta prodajna pisarna takoj v oči. Modularna prodajna površina za nepremičnine ima v notranjosti različne vizualne in energetsko varčne karakteristike. Vgrajeni akustični stropovi izboljšujejo učinek zvoka v prostoru. IP-zasteklitev in energetsko varčne LED rastrske svetilke z ogledali zagotavljajo odprtost in svetlost pisarne. Vgrajena klimatska naprava zagotavlja hladno glavo tudi v vročih dneh. Poleg tega ima pisarna tudi neprekinjeno talno oblogo, majhno kuhinjo z jedilnico in ločen sanitarni predel. Sodobno izbrana notranja oprema stranke zaokrožuje celotno podobo.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi