Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Nastanitev na gradbišču za "elektrarno Carrington"

Zaradi najsodobnejših izolacij, optimalne osvetljave in klimatskih in grelnih naprav vam naši kontejnerski sistemi zagotavljajo najboljše udobje.

Velik prostor za namestitev zaposlenih v najkrajšem možnem času!

Za gradnjo nove plinske elektrarne v Carringtonu smo zagotovili več kontejnerskih sistemov za namestitev na gradbišču. Sistem sestavlja 330 modulov in uporablja ga več podjetij (npr. Duro Felguera, Alstom in ESBI). Skupaj z našim trgovinskim partnerjem Procomm Site Services smo lahko po meri izdelan sistem dobavili in montirali v 6 mesecih tako, da se je projekt gradnje lahko začel brez zamude.

 

Flexible applications

Različni kontejnerji služijo kot pisarne, kantine, prostori za druženje, sanitarni prostori, garderobe, prostori za prvo pomoč in vratarnice. Zaradi najsodobnejših izolacij, optimalne osvetljave in klimatskih in grelnih naprav vam naši kontejnerski sistemi zagotavljajo najboljše udobje.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi