Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Objekt gradbiščnih pisarn Wembley Park, Anglija - London

Mobilne prostorske rešitve, ki vedno prepričajo!

Za gradbena dela projekta izvedbe stanovanj v London Wembley Park, je podjetje CONTAINEX dobavilo prilagodljive prostorske rešitve kot gradbiščne pisarne. 3-nadstropni kontejnerski objekt z atiko sestavlja skupaj 80 enot. Obdobje uporabe znaša več let. Mobilni prostorski sistemi v bližini stadiona Wembley, zagotavljajo za sodelavce številne majhne in velike pisarne, prostore za sestanke, jedilnico z velikim prostorom, prostore za druženje in več garderob in sanitarnih območij.

Tehnične zahteve

Kontejnerski objekt Wembley Park je bil izveden v samo nekaj tednih. Dobavo, montažo in sestavo je izvedel uradni trgovinski partner Garic Ltd. Popolnoma temperaturno uravnani prostori se lahko prilagodijo v kuhinjske niše, pralnice ali v stranišča. Oprema kot so žaluzije, okna na kip ali svetilke z odbojno rešetko zagotavlja najboljšo možnost in je vsebovana v standardnem dobavnem programu CONTAINEX.

Wembley Park London

Projekt pisarniških prostorov Wembley Park London play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Komponenta s prihrankom energije

Odvisno od zahtev stranke in klimatskih pogojev so lahko prostorski sistemi CONTAINEX izvedeni z najsodobnejšimi različicami izolacije, ogrevalnimi in klimatskimi napravami in dodatno opremo. Energetsko varčni elementi, kot npr. senzorji gibanja za razsvetljavo, so bili v velikem številu vgrajeni v kontejnerski objekt in znižujejo porabo energije na minimum.

Odločilne prednosti kontejnerskih modulov CONTAINEX:

  • Dobava in montaža pisarn in prostorov je bila izvedena v samo nekaj tednih
  • Osebno svetovanje na lokaciji
  • Visokokakovostni prostorski moduli za ustrezno uporabo prostorov
  • Prilagodljiva mesta postavitve - samo fundament, potreben je priključek za elektriko, vodo in kanalizacijo
  • Možna individualna razporeditev prostora v številnih velikostih in opremah
  • Nizki obratovalni stroški z uporabo visoko kakovostnih materialov
  • Opcije najema, financiranja ali nakupa
Zahtevajte dodatne informacije, primere načrtovanja ali neobvezujoč svetovalni termin na temo pisarniških sistemov na naslovu: Povpraševanje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi