Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Razširitev šole s pomočjo mobilnih prostorskih sistemov, Grade Ruan, VB

Šolska učilnica za šolo "Grade Ruan Primary Schools", Anglija

Sistem, postavljen v aprilu 2015, sestavlja 12 prostorskih modulov in vsakega od njih sestavlja 10 pisarniških kontejnerjev in 2 sanitarna kontejnerja.Dve veliki učilnici zagotavljata dovolj prostora za več kot 30 učencev. 

Šola ima velik vhod in je opremljena s številnimi pisalnimi mizami, oglasnimi deskami in talnimi preprogami. Svetilke z odbojno rešetko zagotavljajo optimalno osvetlitev za učence. Dodatno so vgrajeni WC-ji in umivalniki za otroke. Šola tako izpolnjuje popolne pogoje za preživljanje prijetnega šolskega vsakdana za otroke.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi