Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Najeta šola z visokim komunalnim standardom, Vaduz, Lihtenštajn

Najeta šola z visokim komunalnim standardom, Vaduz, Lihtenštajn play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Sodobna najeta šola na več kot 1.300 m2

V čudovitem mestu Vaduz lahko otroci osnovne šole v naslednjih 2 letih spoznajo prednosti sodobnega načina gradnje. Med obnavljanjem starega šolskega objekta, lahko šolarji uživajo v pouku na več kot 1.300 m2. V tem kontejnerskem sklopu se nahajajo številne učilnice, pri čemer ima 5 največjih prostorov vsak velikost 80 m2. Sončne učilnice in velik prostor ravnatelja vklj. s prostorom za sestanke zaokrožujejo celoten projekt. Na voljo so tudi opcijsko načrtovani prostori za dodatni pouk, kjer je zagotovljeno učenje brez stresa. Široke notranje stopnice omogočajo varen prehod med nadstropji. Komunalni projekt v Lihtenštajnu je bil izveden v manj kot 2 mesecih.

Primerne možnosti opremljanja za majhne

V šoli s skoraj 94 prostorskimi moduli je v ospredju otrokom prijazna uporaba vseh območij. Tako najdete v našem kakovostnem standardu za stranke med drugim specialne sanitarne prostore (umivalniki, WC-ji, pisoarji), rešitve za okna in prostore za preoblačenje. Optimalna toplotna izolacija vklj. s klimatskimi napravami zagotavlja otrokom na eni strani popolno notranjo akustiko in po drugi strani prijetno celoletno uporabo šole.

Prednosti za začasne ali dolgoročne komunalne projekte

Z preizkušenimi komunalnimi standardi in visoko kapaciteto podjetja CONTAINEX lahko vaš projekt izvedete v najkrajšem času.

  • VRHUNSKA kakovost
  • Več kot 30.000 najemnih kontejnerjev v vsej Evropi
  • Več kot 250 depojev po Evropi

Ali želite izvesti podoben projekt?

Rade volje vam svetujemo na kraju samem, po telefonu ali z elektronsko pošto in vam pokažemo prednosti modularnih prostorskih rešitev v enem naših vzorčnih kontejnerjev.

Preprosto izpolnite naš neobvezujoč kontaktni obrazec in eden naših kompetentnih svetovalcev se bo v enem delovnem dnevu oglasil pri vas. Veselimo se vašega sporočila!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi