Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Pisarna na gradbišču novogradnja Y-Towers Amsterdam (NL)

Mostno obzorje Amsterdama bo obogateno z dvema stolpoma, neposredno v mestnem jedru. Da bi lahko zagotovili načrtovano dokončanje v letu 2020 so se izvajalna podjetja odločila za3-nadstropno pisarno na gradbišču, sestavljeno iz več kot 70 pisarniških, sanitarnih in stopniščnih modulov. Ti ponujajo poleg klasičnih pisarniških prostorov in prostorov za sestanke tudi dovolj prostora za slačilnice in prostore za druženje. Zahvaljujoč visoko kakovostni opremi in prilagojenim velikostim prostorov lahko zaposleni svoja dela hitro opravijo v prijetnem vzdušju in neposredni bližini gradbišča.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi