Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Lokal in trgovina društva, Kristiansund, Norveška

Prostori društva za stadion Kristiansund, Norveška

Za stadion Kristiansund, ki se nahaja na zahodni obali je bilo v letu 2014 in 2015 skupaj dobavljenih in postavljenih 17 kosov pisarniških in sanitarnih kontejnerjev. Da bi lahko kar najbolje posneli nogometno ekipo, je skupina snemalcev prejela pisarniški kontejner s popolno zasteklitvijo.

Za prodajo vstopnic se je društvo odločilo za pisarniški kontejner s specialnimi prodajnimi okenci (okno z odprtino za govor/dokumente). Za obiskovalce stadiona so bili postavljeni številni sanitarni kontejnerji z ločenimi ženskimi in moškimi WC-ji.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi