Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Otroški vrtec z otrokom prilagojeno opremo, PL-Wroclaw

Zaradi izbranih načinov zasteklitve, med drugim otrokom prilagojenih oken, je otrokom podnevi zagotovljeno veliko naravne svetlobe. Sklop, katerega sestavlja več pisarniških in sanitarnih kontejnerjev, ima različno velike prostore za preživljanje prostega časa, kuhinjo s priključeno jedilnico in velikodušno garderobo. Nadalje ima sklop več različno velikih prostorov za gibanje tako, da imajo otroci veliko prostora za igro. Sanitarni sklopi so opremljeni z otrokom prilagojenimi WC-ji in umivalniki. Mobilni otroški vrtec ima protipožarne panele in zaščito radiatorjev in številne energetsko varčne možnosti.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi