Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Premična gradbiščna pisarna, RU-St. Petersburg

Enkratna investicija v kakovost in dolgotrajni učinek! Ruski izvajalec "Bauhaus" dela samo z najboljšimi in ravno zaradi tega stavi na CONTAINEX. Tako tudi v mestu Sankt Petersburg, kjer sta nastala dva nebotičnika s stanovanji višjega razreda. Dvonadstropna gradbiščna pisarna z atiko sestavljena iz desetih 20‘ kontejnerjev zagotavlja površino velikosti pribl. 130 kvadratnih metrov - dovolj prostora torej tudi za pisarno gradbiščnega vodstva in dovolj prostorov za sestanke. Z uspešno izvedbo projekta po samo enem letu gradnje potuje pisarna za gradbišče sedaj dalje na naslednje gradbišče. To pa ni prvič, da se sklop seli! Zahvaljujoč nezapleteni demontaži in preprosti ponovni montaži naših visokokakovostnih kontejenrjev pa to ne predstavlja nikakršne težave.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi