Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Gradbena pisarna hotela Orgelpipan, Stockholm - Švedska

Gradbene pisarne, prostori za preoblačenje in družabni prostori za gradnjo infrastrukturnega dragulja "Orgelpipan 6" na glavni železniški postaji "Centralstation" v Stockholmu

CONTAINEX je pri gradnji infrastrukturnega dragulja "Orgelpipan 6" na glavni železniški postaji "Centralstation" v Stockholmu dobavil 700m² gradbenih pisarn, prostorov za preoblačenje in družabnih prostorov za avstrijsko podjetje STRABAG.

S prilagodljivim sistemom modulov je lahko CONTAINEX kljub pomanjkanju prostora v centru mesta Stockholm zagotovil optimalno prostorsko rešitev za svojo stranko. Ta rešitev je vsebovala na eni strani gradbene pisarne za vodstvo projekta in na drugi strani prostore za preoblačenje in družabne prostore za delavce.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi