Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Projekt za rudnik, Zinkgruvan, Švedska

Sistem pisarn v 800 metrov globokem rudniku Zinkgruvan, Švedska

200 kilometrov oddaljeno od glavnega mesta Švedske Stockholm je bila poleti 2015 postavljena majhna kontejnerska vas.Rudnik bo v obratovanju vsaj do leta 2025, s tem pa zagotavlja kontejnerski sistem dolgoročno dovolj prostora za več delovnih skupin. Zagotovljen prostor se uporablja kot pisarniški prostor, prostor za druženje in garderoba.

Prevoz v 800 metrov pod površino nahajajoč se rudnik je potekal s pomočjo kontejnerjev Transpack. Šele na cilju smo kontejnerski sistem sestavili. Da se lahko tudi pod zemljo zagotovi prijetna klima, je bila izbrana visoko kakovostna stenska izolacija.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi