Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt
Financiranje

Financiranje

Investiranje brez lastnega vložka

Zakup - Kaj je to?

Zakup je posebna oblika investicijskega financiranja, ki je v času trajanja zakupne pogodbe podbno najemu. Davčne ugodnosti zaradi nižjih stroškov investicije. Uporaba je predmet zakupnika.

Prednosti zakupa:

  • Osnova za izračun: Zaradi fiksnih zakupnih obresti so interni izračuni manj zahtevni.
  • Ohranjanje likvidnosti: 100 % financiranje s tujim kapitalom, Brez lastnega kapitala 
  • Posamezna zakupna plačila: Višino zakupnih plačil določite sami; znesek predplačila in neodpisana vrednost se natančno izračunata na podlagi trajanja zakupa, ki se določi po potrebah vašega podjetja.
  • Stroški in uporabe: Mesečna plačila za sredstva je možno financirati iz tekočih donosov.
Rade volje vam svetujemo na kraju samem, po telefonu ali z elektronsko pošto in vam pokažemo prednosti modularnih prostorskih rešitev v enem naših vzorčnih kontejnerjev. Še danes si zagotovite neobvezujočo ponudbo.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi