Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt
Odkup rabljenih kontejnerjev

Odkup rabljenih kontejnerjev podjetja CONTAINEX

Odkup rabljenih kontejnerjev podjetja CONTAINEX

Ali imate na zalogi dobre, rabljene kontejnerje CONTAINEX (pisarniški, sanitarni in skladiščni kontejner) in jih želite sedaj prodati?

Rade volje vam ponudimo odkup posameznih kontejnerjev in tudi celotnih kontejnerskih sklopov. Odkupljeni kontejnerji bodo prodani preko naše prodajne mrežje, ki zajema vso Evropo.

Odkup rabljenih kontejnerjev

Vaše prednosti:

  • Poštena ocena rabljenih kontejnerjev, ki jo opravijo izkušeni sodelavci CONTAINEX
  • Zmanjšanje vaših osnovnih sredstev
  • Ogled v skladu z dogovorom na lokaciji
  • Hitra demontaža in odvoz
  • Varno in hitro plačilo

Tako preprosto deluje: izpolnite neobvezujoč spletni obrazec (najbolje s slikami) in dogovorite se za razgovor z enim naših sodelavcev. Nato bo izveden skupen ogled kontejnerjev na mestu samem. Nato vam posredujemo neobvezojočo ponudbo za odkup.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi