Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt
Postanite podizvajalec

Postanite podizvajalec

Za dolgoročno partnersko sodelovanje!

CONTAINEX išče podizvajalce, da bi skupaj z Vami v dolgoročnem partnerstvu lahko izvedel visoko kakovostne projekte na področju prostorskih rešitev!

Še posebej nas zanimajo naslednje dejavnosti: montaža kontejnerjev in mobilnih prostorskih sistemov, elektrika, ogrevanje, sanitarije, izvedba suhih gradbenih sistemov, polaganje tal, temeljenje itd.

CONTAINEX je podjetje avstrijske skupine WALTER GROUP, uspešnega avstrijskega zasebnega koncerna. Kot vodilni evropski ponudnik kontejnerjev in mobilnih prostorskih sistemov zagotavljamo našim podizvajalcem in dobaviteljem naslednje:

  • Dolgoročno partnersko sodelovanje
  • Usposabljanje na področju montaže in izobraževanje v naših proizvodnih obratih
  • Obsežna podpora
  • Takojšnje in varno plačilo Vaših računov - imamo boniteto 1A

Prosimo, navedite naslednje podatke in dokumentacijo: podatki o podjetju, panoga, promet, zaposleni, področja uporabe (država/regija), področje storitev/specializacija.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi