Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Izvedeni projekti

Pisarniške namestitve in namestitve za sodelavce, kontejnerska hiša

Tukaj si zagotovite grob pregled nad že izvedenimi in mednarodnimi projekti. Podpirali vas bodo vse od zasnove do izvedbe vaših želja.

Gradnja predorov na Bavarskem

Pri gradnji predora Magdalena na Bavarskem je 70 pisarniških in sanitarnih kontejnerjev uporabljenih kot pisarniška nastanitev, nastanitev za delavce in kot projektna pisarna. Namestitve zagotavljajo praktično in prostorno bivalno udobje.
Gradnja predorov na Bavarskem play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-tunnelbau-bayern.jpg

Udobni pisarniški prostori sredi Londona

Kontejnerji sredi Londona so sestavljeni iz 30 prostorskih modulov in so izvedeni s pomočjo lokalnega trgovskega partnerja. Sistem ponuja prijetne pisarniške prostore, katere je možno individualno oblikovati. Celotni pisarniški sistem bo postavljen v okviru samo enega tedna.
Udobni pisarniški prostori sredi Londona play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-london.jpg

Projekt najemnih pisarniških kontejnerjev University College London Hospitals

V okviru gradbenih del prve bolnišnice za zdravljenje raka s protonsko energijo v Veliki Britaniji je podjetje CONTAINEX do leta 2019 zagotovilo mobilne gradbene pisarne. 3-nadstropni kontejnerski objekt sestavlja skupaj 36 enot in je bil postavljen na železnih nosilcih, da bi tako čim manj po nepotrebnem omejeval promet. Mobilni prostorski sistemi zagotavljajo delavcem številne majhne in velike pisarne, prostore za sestanke, jedilnico, prostore za druženje in več območij za garderobo in sanitarije.

Več informacij o tem projektu:
Projekt najemnih pisarniških kontejnerjev University College London Hospitals
Projekt najemnih pisarniških kontejnerjev University College London Hospitals play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-university-london.jpg

Projekt pisarniških prostorov Wembley Park London

Za gradbena dela projekta izvedbe stanovanj v London Wembley Park, je podjetje CONTAINEX dobavilo prilagodljive prostorske rešitve kot gradbiščne pisarne. 3-nadstropni kontejnerski sistem z atiko sestavlja skupaj 80 enot in čas obdobja uporabe znaša več let. Mobilni prostorski sistemi v bližini stadiona Wembley, zagotavljajo za sodelavce številne majhne in velike pisarne, prostore za sestanke, jedilnico z velikim prostorom, prostore za druženje in več garderob in sanitarnih območij.

Več informacij o tem projektu:
Projekt pisarniških prostorov Wembley Park London
Projekt pisarniških prostorov Wembley Park London play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Namestitev za sodelavce na Tirolskem

180 m2 velika namestitev za sodelavce iz skupaj 6 svetlih posameznih prostorov in 2 prostornih družinskih sob. Vsak prostor vsebuje ločeno sanitarno območje. Optimalna namestitev za vaše sodelavce.

Več informacij o tem projektu:
Namestitev za sodelavce na Tirolskem
Namestitev za sodelavce Abler Holzschlägerung, Landeck - Avstrija play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Šole in vrtci

Ta video posnetek prikazuje časovno razporeditev postavitve otroškega vrtca iz mobilnih prostorskih sistemov. Tudi primeri načrtovanja, možnosti oblikovanja ali referenčni projekti za otroške vrtce in šole so prikazani. Notranje območje sistemov in prostorov za bivanje in gibanje, igralnih kotičkov, garderob ali otrokom prijaznih sanitarnih območjih in oken je ljubeče oblikovano in ponuja prijetno vzdušje bivanja.
Šole in vrtci play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-kindergarten.jpg

Otroški vrtec na Poljskem

Otroški vrtec sestavlja skupaj 9 prostorskih modulov in zagotavlja dovolj prostora za pribl. 15 otrok. Kontejnerski sistem ima otrokom prilagojene možnosti opremljanja (npr. otroški WC, otrokom prilagojene umivalnike in prhe). Več informacij o tem projektu

Več informacij o tem projektu:
Otroški vrtec na Poljskem
Otroški vrtec iz pisarniških in sanitarnih kontejnerjev, Poljska - Sroda Wielkopolska play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png

Namestitev za prosilce za azil v Berlinu

Edinstveni letalski posnetki celotnih kontejnerskih sistemov in otroškega igišča prikazujejo dimenzije teh prostorov. Podrobnejše informacije o kontejerski vasi v Berlinu najdete tudi tukaj.

Več informacij o tem projektu:
Namestitev za prosilce za azil v Berlinu
Namestitev za prosilce za azil v Berlinu play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-asylwerberheim-berlin.jpg

Sistem za obdelavo vode v Afriki

Naše skladiščne kontejnerje so spremenili v sistem za obdelavo vode z neodvisnim tokokrogom. Sistem na stotinam ljudi omogoča higiensko čisto uporabo vode.
Sistem za obdelavo vode v Afriki play
True
http://www.containex.si/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wasseranlage-afrika.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi